Milyen karmikus kapcsolat fűz a párodhoz?

Számold ki most!

Talán nem véletlen, hogy ti ketten találkoztatok. Ha pedig így van, karmikus feladat köt össze benneteket

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy megtudd, milyen karmikus kapcsolat köti össze a kettőtök sorsát, ki kell számolnod a kapcsolati számotokat. Az alábbi útmutatás alapján könnyen megteheted.

Kapcsolatotok számát úgy kapod meg, hogy az alábbi táblázat alapján kiszámolod a saját, majd kedvesed alapszámát, és a két eredményt összeadod. Ha a kapott összeg kilenc, vagy annál kisebb, már meg is van a kapcsolati szám, amennyiben nagyobb, úgy a kétjegyű szám számjegyeit is összeadhatod, és így kapod meg a helyes eredményt. Például 6+7=13, vagyis 1+3=4-es a kapcsolati számotok.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha 1-es a kapcsolati számotok, szerelmi viszonyotok a kreatív energia szenvedélyes szikráit hívja életre. Ha jól használjátok ezeket a karmikus energiákat, különleges vonzerő, eltéphetetlen kapocs alakulhat ki közöttetek - mind szexuális, mind lelki értelemben. Olyanok vagytok egymásnak, mint a tűz és az oxigén. Együtt bármit képesek vagytok elérni.

2-es alapszám

A számmisztika szerint kapcsolatotok a kölcsönös támogatás, a hűség, a biztonság és az erő energiáit tükrözi. A családi életben, valamint a munkában karmikus feladatotok egymás segítése. A kettőtök közötti együttműködés révén tudjátok kiegészíteni, illetve kiegyenlíteni a másik erőfeszítéseit. Viszonyotok a logika és az érzelmek összhangjára épül.

3-as alapszám

Az érzelmek őszinte feltárása által kettőtök kapcsolatában mély empatikus kötelékek jöhetnek létre. A számmisztika szerint egymás kölcsönös megértése révén tökéletesen egynek érezhetitek magatokat. Kapcsolatotok próbaköve a nyíltság, és rendkívül fontosak a beszélgetések. A 3-as szám energiáinak hatására szerelmetekben a romantika és a barátság egyaránt megvan.

4-es alapszám

Ha 4-es a kapcsolati számotok, már viszonyotok elejétől fogva úgy érezhetitek, mintha egy család lennétek. Erős karmikus kapcsolat köt össze benneteket, mely akár közös szakmai vállalkozásokhoz is alapot adhat. Mindketten hozzájárultok a biztonságérzetetek megteremtéséhez, és a legőszintébb visszajelzésekkel segítitek egymást a közös célok felállításában.

5-ös alapszám

Karmikus kapcsolatotok a kölcsönös egymásrautaltságon alapszik, ami azonban a lehető legjobbat hozza ki mindkettőtökből. Ha teljes mellszélességgel támogatjátok egymást, idővel megszűnnek közöttetek a határok, és szabadon vállalhatjátok önmagatokat. A számmisztika szerint ideális esetben még a mindennapi életben is képesek vagytok megteremteni a kaland illúzióját.

6-os alapszám

Ha 6-os a kapcsolati számotok, viszonyotok tiszta, és a fejlődés iránti elkötelezettség jellemző rá. Mindketten igyekeztek a lehető legjobbat kihozni a másikból, az optimizmus és a kölcsönös elfogadás szelleme minden körülmények között áthatja a szerelmeteket. Kettőtök ideái előbb-utóbb valósággá válnak majd, és előrevisznek benneteket - mind szakmai, mind érzelmi tekintetben.

7-es alapszám

A számmisztika szerint karmátok, hogy őszinte megértés révén a mély bizalom és nyitottság érzetével ajándékozzátok meg egymást. 7-esként önvizsgálatra és belső fejlődésre ösztönzitek a másikat, kapcsolatotokat a kölcsönös előrejutásnak kell szentelnetek. Ugyanakkor nem remélhetitek pusztán a másiktól a kiteljesedést, azért nektek is tennetek kell.

8-as alapszám

Kapcsolatotok karmikus energiája arra irányul, hogy egyfajta jóindulatú adok-kapok viszonyt létesítsetek. Hatalmatokat, illetve képességeiteket a másik érdekében kell használnotok. A számmisztika szerint a kettőtök közötti mentális összhang nyitja majd meg az utat a közös jövő felé - ennek megtalálásához azonban még dolgoznotok kell.

9-es alapszám

A számmisztika szerint kapcsolatotok mindenekelőtt az együttérzésre és a toleranciára épül. Karmátok, hogy problémáitok által a teljességre és az életre tanítsátok egymást. Így a különbözőségeiteket elfogadva sokat fejlődhettek. Olykor tapasztalhatjátok a se vele, se nélküle érzést, ezen azonban kellő megértéssel és türelemmel túljuthattok.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük