Milyen karmikus kapcsolat fűz a párodhoz?

Számold ki most!

Talán nem véletlen, hogy ti ketten találkoztatok. Ha pedig így van, karmikus feladat köt össze benneteket

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy megtudd, milyen karmikus kapcsolat köti össze a kettőtök sorsát, ki kell számolnod a kapcsolati számotokat. Az alábbi útmutatás alapján könnyen megteheted.

Kapcsolatotok számát úgy kapod meg, hogy az alábbi táblázat alapján kiszámolod a saját, majd kedvesed alapszámát, és a két eredményt összeadod. Ha a kapott összeg kilenc, vagy annál kisebb, már meg is van a kapcsolati szám, amennyiben nagyobb, úgy a kétjegyű szám számjegyeit is összeadhatod, és így kapod meg a helyes eredményt. Például 6+7=13, vagyis 1+3=4-es a kapcsolati számotok.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha 1-es a kapcsolati számotok, szerelmi viszonyotok a kreatív energia szenvedélyes szikráit hívja életre. Ha jól használjátok ezeket a karmikus energiákat, különleges vonzerő, eltéphetetlen kapocs alakulhat ki közöttetek - mind szexuális, mind lelki értelemben. Olyanok vagytok egymásnak, mint a tűz és az oxigén. Együtt bármit képesek vagytok elérni.

2-es alapszám

A számmisztika szerint kapcsolatotok a kölcsönös támogatás, a hűség, a biztonság és az erő energiáit tükrözi. A családi életben, valamint a munkában karmikus feladatotok egymás segítése. A kettőtök közötti együttműködés révén tudjátok kiegészíteni, illetve kiegyenlíteni a másik erőfeszítéseit. Viszonyotok a logika és az érzelmek összhangjára épül.

3-as alapszám

Az érzelmek őszinte feltárása által kettőtök kapcsolatában mély empatikus kötelékek jöhetnek létre. A számmisztika szerint egymás kölcsönös megértése révén tökéletesen egynek érezhetitek magatokat. Kapcsolatotok próbaköve a nyíltság, és rendkívül fontosak a beszélgetések. A 3-as szám energiáinak hatására szerelmetekben a romantika és a barátság egyaránt megvan.

4-es alapszám

Ha 4-es a kapcsolati számotok, már viszonyotok elejétől fogva úgy érezhetitek, mintha egy család lennétek. Erős karmikus kapcsolat köt össze benneteket, mely akár közös szakmai vállalkozásokhoz is alapot adhat. Mindketten hozzájárultok a biztonságérzetetek megteremtéséhez, és a legőszintébb visszajelzésekkel segítitek egymást a közös célok felállításában.

5-ös alapszám

Karmikus kapcsolatotok a kölcsönös egymásrautaltságon alapszik, ami azonban a lehető legjobbat hozza ki mindkettőtökből. Ha teljes mellszélességgel támogatjátok egymást, idővel megszűnnek közöttetek a határok, és szabadon vállalhatjátok önmagatokat. A számmisztika szerint ideális esetben még a mindennapi életben is képesek vagytok megteremteni a kaland illúzióját.

6-os alapszám

Ha 6-os a kapcsolati számotok, viszonyotok tiszta, és a fejlődés iránti elkötelezettség jellemző rá. Mindketten igyekeztek a lehető legjobbat kihozni a másikból, az optimizmus és a kölcsönös elfogadás szelleme minden körülmények között áthatja a szerelmeteket. Kettőtök ideái előbb-utóbb valósággá válnak majd, és előrevisznek benneteket - mind szakmai, mind érzelmi tekintetben.

7-es alapszám

A számmisztika szerint karmátok, hogy őszinte megértés révén a mély bizalom és nyitottság érzetével ajándékozzátok meg egymást. 7-esként önvizsgálatra és belső fejlődésre ösztönzitek a másikat, kapcsolatotokat a kölcsönös előrejutásnak kell szentelnetek. Ugyanakkor nem remélhetitek pusztán a másiktól a kiteljesedést, azért nektek is tennetek kell.

8-as alapszám

Kapcsolatotok karmikus energiája arra irányul, hogy egyfajta jóindulatú adok-kapok viszonyt létesítsetek. Hatalmatokat, illetve képességeiteket a másik érdekében kell használnotok. A számmisztika szerint a kettőtök közötti mentális összhang nyitja majd meg az utat a közös jövő felé - ennek megtalálásához azonban még dolgoznotok kell.

9-es alapszám

A számmisztika szerint kapcsolatotok mindenekelőtt az együttérzésre és a toleranciára épül. Karmátok, hogy problémáitok által a teljességre és az életre tanítsátok egymást. Így a különbözőségeiteket elfogadva sokat fejlődhettek. Olykor tapasztalhatjátok a se vele, se nélküle érzést, ezen azonban kellő megértéssel és türelemmel túljuthattok.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük