Miért születtél a világra?

Számold ki most!

Az alapszámod segítségével megtudhatod, milyen képességedet kell még fejlesztened, hogy beteljesítsd a sorsodat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karma törvénye szerint nincsenek véletlenek: előre meg van írva a sorsod. Születésed pillanatában elrendeltetett az életfeladatod, mely alól nem bújhatsz ki.

15 nő, aki elnyerte a Nobel-díjat

Nézegess képeket!

Elolvasom

A táblázat segítségével határozd meg, melyik alapszámhoz tartozol, majd olvasd el a hozzá tartozó elemzést. Nem csupán a tulajdonságaidat ismerheted meg belőle, de azt is, mely területeken kell még fejlődnöd.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Azért születtél erre a világra, hogy valami maradandót alkothass. Azonban a kreatív energiáidat meg kell tanulnod használni: ne legyél kishitű, a kisebbrendűségi érzéseidet tedd végre félre. Bízz magadban és a képességeidben, hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád. Bújj ki a biztonságos páncélod mögül, a világ nem annyira rettenetes, mint amilyennek gondolod. Próbálj meg minél nyitottabb lenni a többiek felé, sokat meríthetsz ebből a művészetedhez is.

2-es alapszám

A kettes alapszámúakra jellemző, hogy hajlamosak túlzásba vinni a segítőkészséget, többet vállalnak, mint amit elbírnak. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, biztosan szociális vagy tanári pályát választasz hivatásodul, mert csak akkor érzed jól magad a bőrödben, ha segíthetsz másokon. Harmóniában élsz magaddal, tökéletes példa vagy rá, hogyan lehet a munkát és a magánéletet összehangolni, miközben önmagadat is megvalósítod.

3-as alapszám

Életed egyik fő feladata, hogy megtanuld kifejezni az érzéseidet, ne hallgasd el, ha valami bánt, de az örömödet is fejezd ki. Hajlamos vagy pesszimistán felfogni a dolgokat, túlérzékenységed és önbizalomhiányod miatt keveset kommunikálsz. Változtass ezen: remek ötleteid vannak, melyeket érdemes megvalósítani. Bátran állj ki a véleményed mellett, tanuld meg elfogadni az építő kritikát. Ösztönösen a pszichológiai területek felé indulsz, rengeteg - téged foglalkoztató - kérdésre találhatsz itt választ.

4-es alapszám

Megfontolt és határozott vagy, minden energiádat a várható haszonért fekteted be. Ezért nem meglepő, hogy a pénzügyi pályát részesíted előnyben. Türelmesen, lépésről lépésre haladva valósítod meg álmaidat. Stabilitásodhoz kétség sem férhet, azonban nem szeretsz a megszokott dolgoktól eltérni. Meg kell tanulnod rugalmasan kezelni a helyzeteket, ne félj az intuíciódra hallgatni: nagyobb sikereket érhetsz el vele az életben.

5-ös alapszám

Azért születtél erre a világra, hogy megtanuld elérni a belső szabadságot. Életed első felében hajlamos vagy elaprózni a koncentrációdat, többet vállalsz be, mint amit meg is tudsz valósítani. Mindent azonnal ki akarsz próbálni, még akkor is, ha tudod, hogy nem ez a te utad. Később - hihetetlen önfegyelemmel - szakítasz az időrabló hobbikkal, és megvalósítod önmagad: felszabadulva a függő viszonyokból.

6-os alapszám

A számmisztika szerint a hatos alapszámúak képtelenek a jelenben élni. A magasabb eszményekből légvárat építettél, az ettől eltérőt észre sem veszed. Álomvilágban telnek a mindennapjaid, ezért hajlamos vagy felelőtlenül élni. Meg kell tanulnod elfogadni önmagad, a hibáidat, és, ha ez sikerült, a környezetedet is másként fogod szemlélni. Bármelyik szakma érdekelhet, de a művészetekben érzed igazán otthon magad.

7-es alapszám

Nyitott vagy az újdonságokra, sohasem hallgatod el a véleményedet. Éles szemeddel mindent azonnal észreveszel, és máris a megoldáson töröd a fejed. Hihetetlen harmóniában élsz önmagaddal és a környezeteddel, nyugtató hatással vagy mindenkire. Éppen ezért a természetgyógyászatban éled ki minden pozitív energiádat. Az életfeladatod, hogy tanulj meg bízni magadban, merj akár harmincévesen is pályát váltani. Próbálj meg minél többet segíteni az embereken: nem mindenki olyan elégedett a sorsával, mint te.

8-as alapszám

Hajszolod a sikert, az elismerést. Mindennap keményen dolgozol, és ennek meg is van az eredménye: jólétben és gazdagságban élheted az életedet. Ráadásul végtelenül empatikus vagy: a vagyonod egy részét rendszeresen felajánlod a rászorulóknak. Minden olyan pálya vonz, ahol csillogást, hatalmat és pénzt szerezhetsz. Azért születtél erre a világra, hogy megtanuld feldolgozni a kudarcokat. Nem lehetsz mindig te az első.

9-es alapszám

A számmisztika szerint igazi példakép vagy: megmutatod a környezetednek, hogy mit is felejtettek el az évek során. Tisztességre és becsületre, valamint őszinteségre oktatod a körülötted élőket - akaratodon kívül is. Természetesen először magadnak kell idáig eljutnod, ez nem kis feladat, de te megbirkózol vele. Majd szellemi vezetővé lépsz elő, életed végéig szorgalmasan munkálkodsz, hogy jobbá tehesd a világot. Rendíthetetlen optimizmusod minden nehéz helyzeten átsegít.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • aszcendens

Miben vagy te a legjobb?

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük