Mennyi mélypontra számíthatsz életed során?

Tenyered elárulja

A tenyeredből kiolvashatók a várható hullámvölgyek. Járj egy lépéssel a sorsod előtt!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán te is érezted már, hogy az életed hullámhegyek és -völgyek sorozata, egyszer fent, máskor lent. A kellemetlen, válságos időszakokra azért van szükség, hogy tudj örülni a jónak. Minden nehéz helyzetben gondolj arra, ezután csak jobb jöhet. Cikkünkkel felkészülhetsz a váratlan akadályokra: tanuld meg kiolvasni a tenyeredből a hullámvölgyeket! Tudd meg, miről árulkodnak az ujjtövek, mit mutat meg a sorsvonal vagy épp a fejvonalad. A tenyereden látható törések vagy rácsok szintén árulkodóak lehetnek.

Mutató- és kisujj

Figyeld meg, hol csatlakoznak az ujjak a tenyérhez. Ha a Jupiter- és a Merkúr-ujjak - vagyis a mutató- és a kisujjad - egyaránt alacsonyan ülnek a tenyereden, nem lesz túl sima a jövőd. Több hullámvölgyre is számíthatsz még életed során. Ha azonban a mutatóujjad - mely a büszkeséget és az önbizalmat mutatja - kellően határozott, egódnak köszönhetően túl leszel majd a nehezebb időszakokon. Amennyiben kisujjad normál méretű, vagy az átlagnál hosszabb, úgy kommunikációs készséged segít átlendülni a hullámvölgyeken.

A sorsvonal

Nézd meg, honnan indul a sorsvonalad. Ha valahol a csuklód fölött kezdődik, akkor időbe telik, míg megtalálod a saját utad. Amennyiben viszont magabiztosan tör felfelé, és egyre erősebbé válik az ujjak közelébe érve, határozottan jó jelnek tekintheted. Az évek múlásával egyre stabilabbá és sikeresebbé válik az életed.

Ha azonban a sorsvonalad - az ábrán látható módon - töredezett és gyenge az egész tenyereden, állandó változásokra és felfordulásokra számíthatsz. Ez esetben több mélypontra is fel kell még készülnöd életed során, melyeken azonban kellő optimizmussal felülemelkedhetsz.
A sorsvonalad az életvonalon belülről ered? Ez arra utal, hogy nehezen szabadulsz meg azon elvárásoktól, melyeket kora gyermekéveidben a családod támasztott veled szemben. Ha azonban a sorsvonal áttör az életvonalon, és önállóan, határozottan ível felfelé, búcsút inthetsz a hullámvölgyeknek.

Törések a vonalakon

Már maga a törés is egy jel: változásra számíthatsz az életedben. A folytonossági hiányok problémásabb időszakot sejtetnek a vonal által jelképezett életterületen. A fejvonal töredezettsége például a karriereddel kapcsolatos mélypontokat jelzi, a szívvonalé pedig a szerelmi életedben bekövetkező buktatókra utal.

Figyeld meg, fut-e testvérvonal a törés mellett, mert ez bizonyos fokú védelmet nyújt. Ha a szaggatott vonal mellett egy másik, halványabb vonal fut, valószínűleg lesz valaki melletted, aki támaszt nyújt a hullámvölgyekben. Időnként egy négyzet látható a törés körül, mely szintén mérsékli a várható felbolydulás súlyosságát.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A fejvonal

Érdemes szemügyre venned a fejvonaladat is: szorongásaidról árulkodik. A vonalon látható piros pöttyök hatalmas indulatokat jeleznek, a keresztező harántvonalak pedig lelki problémákra utalnak. Ráadásul a véredben van az aggodalmaskodás, ha a fejvonalad egyenesen a tenyér külső részének aljára, a csukló fölött elhelyezkedő Hold-dombra fut fel. Ha fejvonalad az ábrán látható módon helyezkedik el, a legkisebb problémákat is súlyos mélypontnak érzed.

Rácsok a tenyéren

A tenyereden megfigyelhető rácsok átmeneti nehézségeket jeleznek, melyeken viszonylag könnyen felülemelkedhetsz. Például a szívvonal mentén fekvő rács párkapcsolati gondokat sejtet, a fejvonal melletti rács pedig szakmai nehézségeket jelöl. Nagyon érdekes, hogy a problémák megoldása után a halványabb rácsok gyakran el is tűnnek a tenyérről - mintegy jelezve a hullámvölgy végét.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

  • jelentés
  • személyiség

Miben vagy a legjobb?

Ezt is szeretjük