Így álcázod valódi énedet

A számmisztika megmutatja

Személyiségedet könnyen elrejtheted a környezeted felé sugárzott viselkedéssel. Születésnapod alapján derítsd ki, milyen álarcot viselsz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajlamos lehetsz rá, hogy szavaiddal és cselekedeteiddel más színben tüntesd fel magad, mint amilyen valójában vagy. Mindezt valószínűleg azért teszed, hogy megóvd a sérülésektől önmagad, és kedvező benyomást alakíts ki.

Az álcázás módszerével előnyökhöz is juthatsz, ám veszélyes lehet, ha teljesen háttérbe szorítod az egyéniségedet: idővel lelki problémáid alakulhatnak ki. A megfelelő egyensúly megtalálásában segít, ha kiszámolod alapszámodat, és szembenézel a valósággal.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Magabiztos, hűvös viselkedésed alapján sokan zárkózottnak, távolságtartónak gondolnak. Éppen emiatt tapasztalhatod, hogy óvatosan közelítenek feléd, miközben te sem oldódsz fel könnyen társaságban. Hűvös viselkedéseddel csupán kisebbrendűségi érzésedet álcázod. Ha megpróbálnál szabadulni ettől az álcától, idővel észrevennéd, hogy a bátorság és a nyitottság az esetek többségében jóval kifizetődőbb.

2-es alapszám

Kiegyensúlyozott embernek tartanak, aki két lábbal áll a földön. Valójában azonban nem kevés belső konfliktussal küzdesz, amit az évek múlásával egyre nehezebben álcázol, ráadásul ez a szerepjátszás hosszútávon súlyos stresszt okozhat számodra. Próbálj néha kicsit ellazulni, és vedd tudomásul, hogy azok az emberek, akik számára igazán fontos vagy, akkor is szeretnek majd, ha nem a tökéletességet és a kiegyensúlyozottságot látják benned.

3-as alapszám

Határozott egyéniséged alapján azt képzelhetik rólad, önbizalomban nem szenvedsz hiányt. Viselkedéseddel azonban éppen ellenkező vonásokat leplezel. Nem bízol magadban, a fontos döntések és események komoly stresszhelyzetet jelentenek számodra. Sebezhető lényedet logikus gondolkodással és érveléssel védelmezed. Érdemes lenne listát készítened előnyös tulajdonságaidról, mielőtt szorongás és depresszió kerítene hatalmába.

4-es alapszám

Precíz és kiszámítható tetteid mögött szétszórt, zaklatott személyiség rejlik. A belső zavart és nyugtalanságot megpróbálod a körülötted teremtett renddel ellensúlyozni. Váratlan döntéshelyzetben azonban hajlamos lehetsz meggondolatlan cselekedetekre is. Ha tisztázod magadban életcéljaidat, és megtanulsz fontossági sorrendet kialakítani, nem csupán a felszínen, de valójában is kiegyensúlyozott leszel.

5-ös alapszám

Független és önálló személyiségnek ismer a környezeted, aki mindig kézben tartja az életét, és nem szorul mások segítségére. Ez azonban inkább vágyként él benned, mivel gyakran kiszolgáltatottnak érzed magad. Örök útkeresés jellemez, hiszen rengeteg dolog érdekel, de nem vagy éppen kitartó nő. Mindig új ismeretekre vágysz, ám nehezen találod meg valódi helyed a világban. Ha rátalálsz a hozzád illő életcélra, elérheted az áhított önállóságot.

6-os alapszám

Legtöbbször te vagy a társaság középpontja, laza és figyelmes viselkedésed, humorod miatt sokan kedvelnek. A legtöbben azt látják rajtad, hogy rendkívül toleráns és elfogadó ember vagy. A valóság azonban egy kicsit más. Rendkívül magas mérce alapján ítéled meg önmagad és a többi embert, és sokszor csak kifelé mutatkozol rugalmasnak, jámbornak. Ha nem csak látszólag leszel megértő, megóvhatod magad a sérülésektől.

7-es alapszám

Akik megismernek, azt gondolhatják, bízol saját véleményedben és döntéseidben, nem befolyásolhat senki. Ám, ha szembenézel valódi személyiségeddel, felfedezheted az álca mögött megbújó önbizalomhiányt. Félsz ezt felfedni mások előtt, úgy érzed, sebezhetővé válnál. Magánéletedet és belső világodat gondosan őrzöd. Pedig könnyebben alakíthatnál ki kapcsolatokat, ha kissé nyíltabban és őszintébben megmutatnád mindazt, ami belül van.

8-as alapszám

Senki nem gondolná rólad, hogy vezető szerepre törekszel, hiszen önként lemondasz a felelősséggel járó beosztásról, feladatokról. Eközben azonban erősen vágysz a hatalomra, de nem bízol benne, hogy sikerrel megállod a helyed. Inkább visszavonulsz, és a háttérből szemléled az eseményeket. Ha sikerülne magad mögött hagyni az önbizalomhiányt, remek szervező válna belőled, és megszabadulnál az elfojtott agressziótól is.

9-es alapszám

Átlagosnak semmiképp nem nevezhető a kép, melyet rólad alkotnak. Karizmatikus személyiséged mindenkit magával ragad, ötleteid szabadon szárnyalnak, és mindenről egyéni véleményt alkotsz. Magatartásoddal azonban gyakran túlérzékeny lelkedet védelmezed. Ha több önismeretre teszel szert, jobban kifejlődik identitásod, és határozottabban követheted a céljaidat - ekkor még vezető szerepben is könnyen megállod a helyed.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • jellem
  • számmisztika

Mikor születtél?

  • barátság
  • jellem

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük