Milyen gyakran gondolnak a pasik a szexre? Megkérdeztük!

Tényleg minden hetedik percben a szex körül forog az agyuk? Most színt vallanak!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közhiedelem szerint egy átlagos srácnak minden hetedik percben van valami szexszel kapcsolatos gondolata.

Ez egy nap körülbelül 205 erotikus gondolatot jelentene - de vajon tényleg ilyen gyakran jut eszükbe az a bizonyos dolog, vagy semmivel sem gyakrabban, mint a lányoknak? Kristófot - 16 -, Szabit - 17 - és Istvánt - 18 - faggattuk.

Hányszor gondol egy nap a srác a szexre? Szerintetek gyakrabban, mint a lányok?

Szabi: Én nem hiszem, hogy ezt így meg lehetne határozni, szerintem alkat kérdése - én magamról azt gondolom, talán kicsit többet, mint egy átlagos lány, de biztos van olyan csaj, aki meg nálam is többet gondol a szexre.

Kristóf: Nem tudhatom, milyen gyakran gondol egy lány a szexre, de szerintem én biztosan többet.

István: Szerintem sem lehet ezt így megállapítani, de összességében szerintem a fiúknak is ugyanolyan gyakran vannak huncut gondolataik, mint a lányoknak.

De mégis mennyi az annyi?

István: A minden hetedik perc azért szerintem túlzás. Attól függ, hogy milyen hangulatod van, mi a programod...

Kristóf: Ha például egész nap a strandon sétálsz bikinis csajok között, akkor nyilván többször, mint ha, mondjuk, videojátékozol.

Szabi: Nem szoktam összeszámolni, de szerintem napi hat vagy hét alkalom lehet, ha azt is beleszámolom, amikor csak egy pillanatra szalad át valami az agyamon.

Tudtok úgy beszélgetni egy vonzó lánnyal, hogy ne jutna a szex az eszetekbe?

Kristóf: Ha tényleg vonzó az a lány, akkor nehéz nem erre gondolni, főleg, ha csak nemrég ismerkedtünk meg, de ha már régebben ismerjük egymást, akkor természetes, hogy a belső tulajdonságai is érdekelni kezdenek.

Ezt is megkérdeztük!

Körbejártuk a várost, és elkaptunk néhány helyes srácot, hogy elárulják, mit néznek meg először a csajokon.

István: Szerintem, ha egy lány érdekes, és jókat lehet vele beszélgetni, az csak még vonzóbbá teszi, így valahol természetes, hogy ettől még inkább megszólal az a kis csengő az ember fejében, de ez nem jelenti azt, hogy ne figyelnék arra, amit mond - ez inkább csak egy olyan hátsó, párhuzamos gondolat az agyamban.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szabi: Nálam volt már ilyenre példa, egyszer órákon át beszélgettem nagyon komoly dolgokról egy lánnyal, aki bár nagyon vonzó volt, a beszélgetés alatt meg is feledkeztem róla, hogy az ellenkező nemhez tartozik, egyszerűen úgy gondoltam rá, mint egy jó barátra. Amikor elköszöntünk, akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy ez a csaj nemcsak értelmes, de jól is néz ki. Ezután másfél évig jártunk.

Ezt is szeretjük