3 apró, de biztos jel, hogy a srác nem akar komoly kapcsolatot
Nem könnyű a pasik gondolataiban olvasni, de ha figyelsz a jelekre, kiszúrhatod, ha nem szerelmes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy laza nyári flört is izgalmas és emlékezetes lehet, még akkor is, ha nem lesz hosszú távú szerelem a fellángolásból.

Persze ahhoz, hogy ne szállj ki rossz szájízzel a románcból, nem árt, ha már a kezdetektől tisztában vagy vele, ha a srác nem tervez hosszú távra. Ismerd fel a jeleket, és mérlegelj, hogy beéred a kalanddal, vagy inkább jegeled a kapcsolatot!

Mindig csak kettesben

Jó dolog a kettesben töltött idő, és az is természetes, ha a sráccal eleinte csak négyszemközt találkoztok, hiszen az ismerkedési szakaszban még egymás feltérképezése is teljesen leköti az energiáitokat.

Az viszont már gyanús lehet, ha a pasi szántszándékkal távol tart a baráti társaságától, és nemhogy nem szervez közös programokat, de még azt is igyekszik elkerülni, hogy összefuss velük.

Ha nem szeretné, hogy megismerd azokat az embereket, akik már régóta az élete részét képezik, és a jelek szerint ez még sokáig így lesz, annak az lehet az oka, hogy téged nem sorol a fenti kategóriába.

Lemondott randevúk

Az természetes, hogy a szerelmetek miatt nem szűnik meg létezni a külvilág, és a pasi nem adja fel az addigi életét és hobbijait - ezt nyilván te sem szeretnéd, hiszen továbbra is azzal a laza, vidám sráccal szeretnél járni, akit megismertél, és nem egy kanapéhuszár mellett akarsz unatkozni.

Az viszont, ha a srác sorozatosan mondja le a randikat, mert más programja akadt, minden, csak nem éppen biztató jel. Az első heteknek még a turbékolásról kellene szólniuk, amikor mindketten égtek a vágytól, hogy végre találkozhassatok - ha azonban a srác erre csak olyankor kerít alkalmat, amikor éppen nincs jobb dolga, akkor nem valószínű, hogy előkelő helyet szorított volna neked a szívében.

De hát ezt már meséltem!

Mindegy, hogy csendes típus vagy, vagy olyan, akiből megállás nélkül dől a szó, hidd el, ha egy pasi igazán szerelmes, szinte issza a szavaidat, és minden apró részletet megjegyez, amit mondtál neki.

Ha harmadszor kérdez vissza az öcséd nevére, vagy meglepődik, hogy szombaton nem érsz rá, mert azt a darabot nézed meg a barátnőiddel, amiről napok óta áradozol neki, akkor valószínűleg nagyobb érdeklődést mutat a külsőd, mint a gondolataid és a személyiséged iránt. Ha nálad belefér a laza kapcsolat, akkor ez még nem feltétlenül gond, de ha te ennél többre vágysz, jobban teszed, ha még idejében kiugrasztod a nyulat a bokorból.

A legjobb, ha szembesíted a srácot a figyelmetlenségével, és nyíltan rákérdezel a céljaira, így gyorsan tisztázhatjátok, van-e értelme a további randizgatásnak.

Ezt is szeretjük