Nagy bejelentést tettek a Facebooknál: nem mindenki fog örülni a hírnek

A döntés összefügghet a TikTok növekvő térhódításával.

Messenger-változás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy bejelentést tett a Facebook anyacége, a Meta. A vállalat újraegyesíti a Messenger üzenetküldő alkalmazást és a Facebookot.

A döntés összefügghet a TikTok növekvő térhódításával. A Facebook próbálja felvenni a versenyt a kínai közösségimédia-applikációval. 

Messenger-változás

A Meta kilenc évvel ezelőtt választotta szét a Facebook és a Messenger alkalmazást, de most úgy döntöttek, hogy újraegyesítik a két platformot, írja az Endgadget.

A változás hatására a Messenger-üzenetek hamarosan újra elérhetőek lesznek a Facebook alkalmazáson belül. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Facebook böngészős verziójában is visszatér-e a Messenger üzenetküldési funkciója. 

Az egyesítést egyelőre csak kis körben teszteli a cég, de a változás hamarosan több embert is érinteni fog. 

GettyImages-1246480966
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

A Meta úgy nyilatkozott, hogy elsősorban azért integrálják a Messengert a Facebook alkalmazásba, hogy a Facebookon böngésző emberek egyből továbbküldhessék az általuk felfedezett tartalmakat az ismerőseiknek anélkül, hogy másik alkalmazásra kelljen váltaniuk. A cég szeretné, hogy a platform minél szórakoztatóbb legyen a felhasználók számára.

A változásra ezenkívül valószínűleg azért is szükség volt, mert a Facebook egyik legnagyobb versenytársa, a TikTok egyre népszerűbbé válik. A Meta az elmúlt időszakban egyre több változást eszközöl a platformjain, hogy azok minél népszerűbbek legyenek. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Imádja az internet a vicces apukát: képeiből árad a humor és a szeretet

Chris Grady képregényei egyszerre viccesek és meghatóak.

Imádja az internet a vicces apukát: képeiből árad a humor és a szeretet

Chris Grady képregényei egyszerre viccesek és meghatóak.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük