Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Születésnapod elárulja

Kíváncsi vagy, környezeted komolyan vesz-e, meglátásaidat mennyire veszik figyelembe az ismerőseid?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyos embereknek már a fellépésük is olyan határozott, hogy a környezetük automatikusan hozzájuk igazodik, míg mások hiába veszik komolyan magukat, kevesen tartják fontosnak a véleményüket.

Számold ki öröknaptárunkkal, hogy a hét melyik napján születtél, és tudd meg, téged mennyire vesznek komolyan barátaid, ismerőseid.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Rendkívül összeszedetten és komolyan tudsz nyilatkozni társaságban - időnként akkor is, ha nem kérdezték a véleményed. Mindazokat, akik nem ismernek igazán, pillanatok alatt lenyűgözöd határozottságoddal és érdekes meglátásaiddal. Idővel azonban a környezeted rájön, hogy rendszerint bort iszol, és vizet prédikálsz. Ezt követően pedig könnyen elengedhetik véleményedet a fülük mellett.

Ha kedden születtél

Életed legtöbb területén hatással van rád az aktuális divat. Szeretsz aszerint öltözködni, de a divat befolyásolja zenei ízlésedet, olykor gondolkodásmódodat is. Számodra jöhet minden, ami modern, követed a változásokat. Ám mivel ilyen nagymértékben befolyásolnak az újdonságok, környezeted csak akkor ad a véleményedre, ha arra kíváncsi, idén a lila vagy a zöld a nyerőbb.

Ha szerdán születtél

Sokszor előfordul, hogy kisebbségi komplexusod elhatalmasodik rajtad, pedig nem sok okod van rá. Környezeted sokat ad a véleményedre, barátaid pontosan tudják, hogy nem vagy híve a locsogásnak, a felesleges beszédnek. Éppen ezért, ha valamit mondasz, azt nagyon is komolyan veszik, kritikus helyzetben pedig gyakran fordulnak hozzád tanácsért.

Ha csütörtökön születtél

Első látásra sokan gondolják rólad, hogy kissé hóbortos, netán felelőtlen ember vagy. Gyorsan kiderül azonban, hogy ez pusztán a látszat: ha ugyanis a helyzet úgy hozza, nagyon is komolyan, kellő érettséggel állsz hozzá az életben adódó kritikusabb szituációkhoz. Ilyenkor pedig pillanatok alatt bebizonyítod, hogy nagyon is érdemes téged komolyan venni és adni a véleményedre.

Ha pénteken születtél

Alapvetően kiegyensúlyozott és rendkívül nyugodt ember vagy, aki a legtöbb helyzetben képes megfontolt, józan döntést hozni. Ezt a kellemes összhatást azonban olykor megzavarja egy-egy világtól elrugaszkodott elméleted, melyhez nem tudni, miért ragaszkodsz. Ezeket a teóriákat leszámítva legtöbb ismerősöd fontosnak érzi a véleményed, hiszen művelt, kimondottan intelligens nőnek ismer.

Ha szombaton születtél

Ha megkérdeznél néhány embert a környezetedben arról, mennyire vesz komolyan, valószínűleg te lepődnél meg a legjobban. Ismerőseid és barátaid ugyanis sokkal fontosabbnak tartják a véleményedet, mint gondolnád. Tisztelnek higgadtságodért, és szeretik, hogy a legtöbb szituációban képes vagy objektív maradni. Ennek fényében nyugodtan lehetnél kicsit magabiztosabb.

Ha vasárnap születtél

Amit mondasz, az környezeted számára idővel olyan lesz, mintha kőbe vésték volna. Nem egyértelmű, hogyan is éred el, hogy ennyire komolyan vegyenek, ám biztos, hogy barátaid téged keresnek meg, ha valamilyen komoly problémával kapcsolatban nem tudnak dűlőre jutni. Ráadásul hálásak azért, hogy mindezek mellett megmaradsz szerény és kedves embernek.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Melyik napon születtél?

  • születésnap
  • jellem

Melyik napon születtél?

  • intelligencia
  • tenyérjóslás

Mennyire vagy intelligens?

Ezt is szeretjük