Melyik napon születtél?

Ezért ismer félre a környezeted

Gyakran okozol meglepetést a körülötted élőknek? Környezeted talán homályos üvegen át lát téged.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ismerősök által rólad alkotott kép lehet meglepően pontos, ám bizonyos helyeken szinte biztos, hogy hiányzik belőle egy-két darab - esetleg torzíthat is. Emiatt pedig könnyen félreismerhetnek.

Mindez legtöbbször abból adódik, hogy vannak olyan - nagyon is lényeges - tulajdonságaid, melyeket nem teszel ki a kirakatba.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Környezeted legtöbb tagja fesztelen, energikus nőnek ismer. Úgy gondolják, te vagy az az ember, aki az életben adódó komolyabb problémákkal pillanatok alatt megbirkózik, bármilyen kényes szituációból kidumálja magát. Nem csoda, hogy ezt gondolják rólad, valójában azonban lelked mélyén gyakran szorongsz. Amit kifelé mutatsz magadból, sokszor csak egy kiválóan megrajzolt álarc, mellyel megóvod magad. Ne félj olykor a gyengeségeidet is megmutatni - így oldódik majd a belső feszültséged.

Ha kedden születtél

Ha a közeli barátaidat nem is, a távolabbiakat biztosan megtéveszted a tökéletesség álarcával. Sokan gondolják rólad, hogy hibátlanul megtervezett öltözéked és magabiztos mosolyod mögött kiegyensúlyozott nő lakozik. Valójában félreismernek, hiszen ez a fajta tökély éppen a belső bizonytalanságot hivatott ellensúlyozni. Időnként vállald fel, hogy te sem vagy eszményi nő, és legyen melletted néhány ember, akivel őszintén beszélhetsz.

Ha szerdán születtél

Ha ismerőseid, barátaid rád gondolnak, valószínűleg az első, ami eszükbe jut, az intelligencia. Legtöbben kimondottan éles eszű nőnek tartanak. Bár ez valóban így van, sokan mindössze ennyit látnak belőled. Mivel nincsenek tisztában személyiséged mélyebb rétegeivel, könnyen félreismerhetnek. Ne félj olykor felszínre hozni a benned lakozó erős szexuális energiákat, engedj teret az ösztönöknek is - ezek éppúgy hozzád tartoznak, mint az intelligencia.

Ha csütörtökön születtél

Környezetedben nem egy ember tart bizonytalannak. Úgy gondolják, nehezen állsz ki a magad igazáért, és hagyod, hogy az élet arra sodorjon, amerre neki tetszik. Nem különösebben aggódsz amiatt, hogy félreismernek, hiszen tisztában vagy vele, hogy nem vagy ilyen. Bár valóban nem jellemző rád a magabiztos fellépés, amit el akarsz érni, azt előbb-utóbb megszerzed. Nem érzed szükségét, hogy olyan helyzetekben is erélyesen lépj fel, ahol erre nincs feltétlenül szükség.

Ha pénteken születtél

Te vagy az az ember, aki minden helyzetben igyekszik a lehető legőszintébben megmutatni önmagát. Nem kedveled a köntörfalazást, nyitott ember vagy. Talán az egyetlen dolog, ami miatt olykor mégis félreismernek, az időnkénti hűvösséged. A számodra ismeretlen szituációkban ugyanis sokszor a kelleténél távolságtartóbban viselkedsz. Emiatt előfordulhat, hogy a távolabbi ismerőseid kissé ridegnek tartanak - holott erről szó sincs.

Ha szombaton születtél

Könnyen lehet, hogy környezeted a szerény, szende teremtést látja benned, és visszafogott, szemérmes nőként könyvel el. Bár tény, hogy nem csapsz az asztalra minden egyes téged ért sérelem miatt, valójában nagyon is ki tudsz állni a magad igazáért. Ha olyasmiről van szó, ami neked fontos, amin a boldogságod múlik, tűzön-vízen keresztülviszed az akaratodat. Ám rendszerint mérlegelsz, mielőtt a saját igényeidet mindenáron kielégítenéd.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha vasárnap születtél

Karrierista nőként tartanak számon. Környezeted legtöbb tagja úgy gondolja, bizonyára a munkádnak élsz, és hiányoznak belőled az olyan női tulajdonságok, mint a gyengédség vagy a tolerancia. Bár a munkában valóban maximalista vagy, ez nem zárja ki, hogy életed más területein nőiesebb, finomabb oldaladat is megcsillogtasd. Ha zavar, hogy félreismernek, ne félj némi rugalmasságot, illetve női energiákat csempészni életed hivatalos területeire.

OLVASD EL EZT IS!

  • születésnap
  • jellem

Melyik napon születtél?

  • személyiség
  • japán horoszkóp

Miért ismer félre a környezeted?

Ezt is szeretjük