Hatalmas árcsökkenést jelentett be a Lidl: ezeket a termékeket érinti

Újabb száz termék fogyasztói árát csökkentette a Lidl.

Lidl árcsökkenés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Lidl Magyarország hétfőtől újabb száz termék fogyasztói árát csökkenti, amelyek között több mint ötven alaptejtermék is helyet kapott.

Az intézkedésnek köszönhetően egyes árucikkek akár 27 százalékkal olcsóbban érhetők el az áruházakban, amivel a vásárlók tovább csökkenthetik kiadásaikat - idézi az Index az áruházlánc közleményét. 

Lidl - árcsökkenés

A Lidl számára kulcsfontosságú a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálása a lehető legjobb ár-érték arányú termékekkel. Az áruházlánc tovább bővíti azon termékeinek körét, amelyek árát 2023 januárja óta csökkentette a beszállítói partnereivel történt hosszú tárgyalások és a piaci változások eredményeként. 

GettyImages-1246378456
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

- Vállalatunk stratégiai célként tűzte ki, hogy folyamatosan a magyar emberek, családok mellett álljon, és ezzel összhangban minél szélesebb körben, minél több termékkategóriában csökkentsük az árakat. Január elsejétől közel kétszáz termék fogyasztói árát mérsékeltük, ami most újabb száz árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25 százalékkal 749 forintra csökkent a mai naptól, az 1 kg-os kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23 százalékkal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent majd vásárlóink számára - fogalmazott Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Lidl kínálatában elérhető, tartósan árcsökkentett termékek között szerepelnek további trappista sajtok, de megtalálható például a 700 grammos Pilos laktózmentes trappista sajt, ami 2999 forintba kerül az eddigi 3799 forint helyett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Olyan termékek is olcsóbbak lettek, mint a Pikok szeletelt sertés szendvicssonka, ami 549 forintos áron érhető el, vagyis 24 százalékkal lett olcsóbb, a Pilos 20 százalékos tejföl pedig 1149 forintba fog kerülni. 

Az áruházlánc szintén jelentős mértékben, 16 százalékkal csökkentette a náluk kapható Combino durum száraztészták (spagetti, penne rigate, fusilli, chifferini) árát is. 

10 százalékkal olcsóbb lett ezenkívül a Kania fűszerpaprika, 11 százalékkal a W5 mosogatógép-tabletta és 27 százalékkal a Siempre tisztasági betét, de kevesebbet kell fizetni a Lupilu Nature pelenkáért is, derül ki a közleményből. 

Az áruházlánc mindezeken felül hétről hétre számos akciót kínál vásárlóinak, akik további kedvezményeket érvényesíthetnek, ha minden vásárlás alkalmával használják a Lidl Plus applikációt, írják.

Nem a Lidl az egyetlen üzletlánc, amelyiknél árcsökkentésbe kezdtek az elmúlt időszakban. 

Egésznapos szünet jön a kormányablakoknál és okmányirodáknál: ezt mindenkinek tudnia kell, aki ügyet szeretne intézni

Egynapos leállás jön az ország összes okmányirodájában, a kormányablakokban pedig szünetelni fog az okmány- és járműügyintézés ugyanezen a napon.

Egésznapos szünet jön a kormányablakoknál és okmányirodáknál: ezt mindenkinek tudnia kell, aki ügyet szeretne intézni

Egynapos leállás jön az ország összes okmányirodájában, a kormányablakokban pedig szünetelni fog az okmány- és járműügyintézés ugyanezen a napon.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük