Itt kereshetsz meg közel egymilliót havonta: a legjobban fizető állások Magyarországon

A következő listából kiderül, milyen területen lehet a legjobban keresni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan szakmák, melyek az álomfizetésen felül fizetnek, ráadásul itthon is van rájuk kereslet. Persze ezek legtöbbje komoly képzettséget is igényel.

A Profession.hu portál összegyűjtötte, melyek azok az álláshirdetések, amelyek Magyarországról végezhető munkát kínálnak, és havi több százezres jövedelemmel járnak. Íme, a lista!

SAP-ABAP fejlesztő

Aki ért a SAP szoftvercég programnyelvén, az ABAP-on, havi 550-800 ezer forint között kereshet. Persze szükséges a biztos, magas szintű angoltudás is a munkavégzéshez, ám itt biztosan megfizetik, amit csinálsz.

.NET/C# fejlesztő

A szoftverek .NET/C# technológiával történő fejlesztése is sokat hozhat a konyhára, legalább 400 ezret, szerencsés esetben azonban akár 850 ezer forintot is kereshetsz vele havonta. Felsőfokú végzettség és nyelvtudás kell, valamint a tapasztalat sem árt.

Régi mesterségek nevei

Manapság már egészen más nevű szakmákkal találkozni, mint évtizedekkel ezelőtt, ebben a listában is sok idegen szóval találkozhatsz. De vajon tudod, hogy melyik régi mesterség neve mit takart? Teszteld!

Közgazdász ügyvezető

A közgazdász végzettséggel rendelkezőknek is érdemes nyitott szemmel járni, mert, ha megfelelő munkatapasztalattal rendelkeznek, akár olyan állást is kifoghatnak, mely havi közel félmilliós fizetéssel jár.

Kiemelt kapcsolattartó

A manapság leginkább key account manager néven ismert munkavállaló feladata az értékesítésen kívül, hogy tartsa a kapcsolatot a cég kiemelt partnereivel. A havi 460 ezer forintos fizetés mellé a legtöbb helyen céges autó, telefon és laptop is jár.

Bor-szaktanácsadó

Ha vállalkozó vagy, akár 700 ezret is kereshetsz havonta, de alkalmazottként is meglehet a 400 ezer forint, ha területi képviselőnek szegődsz egy neves borházhoz. A tapasztalatra általában itt is szükség van, és a saját autó is előny.

Bankfiókvezető

380-460 ezer forint között mozog a fizetése egy nagyobb bankfiók vezetőjének, ehhez ráadásul még jönnek az olyan apróságok, mint a cafetéria és a céges autó, valamint a jutalék, ami akár havi 100 ezer forint is lehet.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Műszaki vezető

A listából kiderül, hogy egy élelmiszergyártó cég műszaki vezetője rugalmas munkaidővel 350-450 forintot is megkereshet havonta. Persze a pozíció sok munkával és felelősséggel jár, így a nagy teherbírás kikötés lehet.

Ügyfélszolgálati munkatárs

Jól jöhet, ha a világnyelveken kívül egy kevésbé gyakran tanult nyelven is beszélsz, mert, ahol ritka a szakember, nagyobb az esély az elhelyezkedésre és a jó fizetésre. A Profession.hu szerint egy svéd nyelven beszélő ügyfélszolgálati munkatárs fizetése havi 350-380 forint közé tehető.

Ezt is szeretjük