Egy csokornyi léggömbbel a kezében emelkedett a levegőbe egy férfi: videón a furcsa jelenet

Az extrém mutatványairól híres David Blaine léggömbökkel utazott a levegőben.

leggombok
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csaknem 7500 méter magasba emelkedett Arizonában óriási, színes léggömbökkel az extrém mutatványairól híres David Blaine, mielőtt ejtőernyővel biztonságosan visszaereszkedett volna a földre - számolt be róla a The Independent online kiadása.

- Csodálatos. Mintha lebegnék a levegőben - mondta rádión földi stábjának az élményről. Blaine a kísérlethez több tucatnyi nagy méretű léggömböt kötözött össze, és azokkal emelkedett fel az arizonai Page-ből. A kísérletnek az Ascension (Fölemelkedés) címet adta.

A YouTube élőben közvetítette a próbálkozást. Az eseménynek több mint 770 ezer nézője volt, és ezzel a legnézettebb élő közvetítés lett a videómegosztón. A magasság miatt oxigénmaszkot viselő Blaine súlyokat ledobálva gyorsította a ballonos emelkedést.

A 47 éves férfi már korábban is számos kockázatos mutatványban vett részt. Egyebek mellett két napra befagyasztotta magát egy jégkockába a Time Square-en, és 35 órát töltött egy 20 méter magas, félméteres átmérőjű oszlop tetején állva New Yorkban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szerdai kísérlete durván fél óráig tartott. Miután elengedte a léggömböket, 30 másodpercig szabadeséssel közeledett a földhöz, mielőtt kinyitotta volna az ejtőernyőjét. Blaine elmondta, hogy a mutatványra két éven át készült, többek között pilótaképzésen is átesett. 2012 óta ez volt az első élőben sugárzott mutatványa.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

A frászt hozta a járókelőkre a kukából kilógó felsőtest

Hol vannak már azok az idők, amikor a jeges vödrös kihívás bejárta a világot? Azóta már több őrület, például a kirakati baba kihívás is lecsengett, bár utóbbi, úgy tűnik, ismét reneszánszát éli.

A frászt hozta a járókelőkre a kukából kilógó felsőtest: nem véletlenül került oda

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük