Nem voltak felkészülve a bolt dolgozói arra, amit a banánok között találtak

Nagyon meglepődtek, amikor egy egzotikus béka nézett vissza egyikükre.

banan

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Apró, egzotikus békát fedeztek fel egy walesi élelmiszerbolt banánjai között. A rejtőzködő kétéltű több mint 8000 kilométert tett meg Kolumbiából.

A carmarthenshire-i Llanelli város Asda szupermarketének egy éles szemű dolgozója vette észre a hüvelyknyi állatot június 29-én. Rögtön hívták az RSPCA elnevezésű brit állatvédő egyesületet.

Így élte túl az utat az egzotikus béka

A békát Asdának nevezték el. Úgy vélik, Kolumbiából érkezett, ahol évente több százezer tonna gyümölcsöt termesztenek, és szállítanak Nagy-Britanniába. A kétéltűek képesek lelassítani az anyagcseréjüket bizonyos körülmények között, Asda valószínűleg így élte túl a hosszú utat étel-ital nélkül, hidegben - írta a BBC hírportálja.

beka
Fotó: RSCPA

Az állatvédők a Slient World Zoo To You nevű vízi állatközpontba vitték, ahol nedves környezetben, növények között él, legyeket és szöcskéket eszik. Az RSPCA munkatársa, Gemma Cooper azt mondta, úgy vélte, mindent látott már, de ez a banándráma még neki is új volt. Az állatvédő megköszönte a bolt dolgozóinak, hogy vigyáztak a kis állatra, míg ők ki nem érkeztek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Silent World szakértője, Ginny Spenceley szerint mióta nem permetezik vagy kezelik a gyümölcsöket, nem ritka, hogy egy-egy béka vagy pók bekerül a szállítmányba. A leveli békáknak mintegy 800 faja ismeretes, több mint 600 közülük Közép- és Dél-Amerikában él.

Kiemelt kép: Getty Images

Nem az a furcsa, hogy egy őz ment be a boltba, hanem ami utána történt

Az őz egy kis keksz és csoki fejében azonban hajlandó volt megszakítani a látogatását, és az eladók azt hitték, itt vége a vicces sztorinak. Tévedtek.

Nem az a furcsa, hogy egy őz ment be a boltba, hanem az, ami fél órával később történt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük