Leállások lesznek több magyar banknál is: itt vannak az időpontok
Az elkövetkezendő időszakban több magyarországi banknál is szolgáltatáskiesések várhatók bizonyos előre eltervezett fejlesztések és karbantartási munkálatok miatt.

GettyImages-1309382511
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elkövetkezendő időszakban több magyarországi banknál is szolgáltatáskiesések várhatók bizonyos előre eltervezett fejlesztések és karbantartási munkálatok miatt. 

A leállások az MKB Bankot és a K&H Bankot fogják érinteni, írja a Pénzcentrum.

Leállások lesznek ezeknél a bankoknál

Az MKB Bank netbankja és mobilalkalmazása szeptember 24-én 07:00 és 08:15 között és szeptember 25-én 0 óra és hajnali 3 között nem lesz elérhető karbantartási munkálatok miatt. A bank ezt a tájékoztatást küldte el az ügyfeleinek:

"Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt az MKB NetBANKár és az MKB Mobilalkalmazás, 2022.09.24-én 07:00 és 08:15 között nem lesz elérhető. Továbbá 2022.09.25-én 00:00 és 03:00 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, így ebben az időszakban az MKB Netbankárban és MKB Mobilalkalmazásban indított azonnali utalásaik visszautasításra kerülnek. Ez időszak alatt a bejövő azonnali fizetési megbízások nem fognak teljesülni."

GettyImages-1310935177
Fotó: Javier Zayas Photography / Getty Images Hungary

A K&H Banknál szintén szolgáltatáskiesés várható. Ők ezt írják közleményükben:

"A K&H Bank a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2022. augusztus 11. és 2022. december 31. között minden csütörtök 23:00 és péntek 02:00 közötti időtartamban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatnak az ügyfelek.

Továbbá 2022. szeptember 8-án 00:00 és 01:00 óra között karbantartások miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatnak ATM, bankkártya PIN kód lekérdezés, online kártyarendelés, SMS küldés, POS terminál használat és SZÉP kártya szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül."

Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében

Egy látszólag az OTP-hez kapcsolódó telefonszámról hívogatnak csalók banki ügyfeleket.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük