Egy magyar fotós úgy mutatta meg a locsolkodást, ahogy még senki: imádjuk a fotóit
Lampert Benedek kreatív fotóira érdemes vetni egy pillantást.

lego-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A húsvéti locsolkodás nem a legnagyobb kihívást jelentő fotótéma. Általában nem is nagyon lépnek ki miatta a komfortzónából a művészek, hiszen Dunát lehet rekeszteni az autentikus hangulatú, vödrös-népviseletes képekkel. Nem csoda, hogy Lampert Benedek munkái láttán mindenki felkapja a fejét: a magyar fotós nagyon kreatívan és egyedi módon emlékezett meg az ünnepi népszokásról, és játékfigurákkal mesélt el néhány mókás jelenetet.

Benedek fiatal kora ellenére már 13 éve foglalkozik a fotózással, egyedi ötleteinek és izgalmas megvalósításainak köszönhetően pedig magasan kiemelkedik a mezőnyből. Munkái nem csak a magyar felhasználók tetszését nyerte el: a Bored Pandán írt bejegyzései szép sikereket aratnak a külföldi netezők körében is. Van egy YouTube-csatornája is, amely már több mint nyolcezer feliratkozót tudhat a magáénak, illetve Benedek blogot is vezet, ahol rengeteg érdekességet mutat meg, főleg a projektjeivel kapcsolatban.

Kreatív képek a magyar fotóstól

- Nekem a fotózás világa túl tág ahhoz, hogy kizárólag egy témával foglalkozzak, persze annak is sok előnye van, de én inkább mindenből csemegézek egy kicsit - árulja el a fotós, akinek az Instagram-oldalán is bőven találni érdekességet. Most megmutatjuk a húsvéti képeit és még néhány különleges munkáját: lesz, ahol még a kulisszák mögé is bepillanthatsz.

Fotók: Lampert Benedek/Aquila Photography

Ezt is szeretjük