Ez most a 10 legjobb fotó a világról a National Geographic munkatársa szerint
Elgondolkodtató, hátborzongató és meglepő fotók is bekerültek a világ legjobbjai közé.

natgeo-foto2 (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy fotózni bárki tud, hiszen csak pár kattintás az egész, és már kész is a tökéletes kép. Ez az egyik legnagyobb tévhit, amivel a fotósoknak nap mint nap meg kell küzdeniük, és bebizonyítaniuk: a művészi látásmód több, mint pár egyszerű kattintás.

Pont ezért számít sokat a fiatal fotósok, új tehetségek támogatása, akik a különböző pályázatok, versenyek során nemcsak pénzdíjakat nyerhetnek, hanem be is tudják bizonyítani, hogy jók abban, amit csinálnak, és elismerést érdemel a munkájuk.

Tíz erős fotó a nagyvilágból

Az Independent nevű lap már régóta figyeli és támogatja a fotósok munkásságát, és már több versenyt és pályázatot hirdettek számukra, a képek pedig gyakran olyan erősek, hogy az egész internetet bejárják. Most a nemzetközi Emerging Talent Award legjobb fotóit mutatták be, amiket a National Geographic képszerkesztője, Elizabeth Krist bírált. Nem véletlenül kérték fel a fontos feladatra: már több, mint húsz éve dolgozik a szakmában, a verseny alatt pedig száz történet négymillió fotójából kellett kiválasztania a legjobbakat.

Ezt is szeretjük