Azért ment a Déli-sarkra, hogy tájképeket készítsen, de valami sokkal érdekesebbre figyelt fel
A fotós nem bírt betelni a látvánnyal, amit szerencsére meg is örökített.

pingvin11 (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy különleges helyekre eljusson, és sokak által ismeretlen vidékeket fedezzen fel, de a modern technológiának hála, úgy is bepillantást lehet nyerni az érdekes, távoli világokba, hogy egy fotós kameráján keresztül nézzük a látnivalókat.

Egy holland fotós, Albert Dros már többször is megmutatta, milyen lenyűgöző helyek vannak a földön, tájképei egyszerűen olyanok, mintha egy álomba csöppentünk volna. A fotós már számos helyen járt a világban, nemrég azonban egy számára még ismeretlen vidéken szeretett volna tájképeket készíteni - arra azonban ő sem számított, hogy teljesen más témájú fotókkal tér haza.

Teljesen lenyűgözték a pingvinek

Bár Dros a táj szépségét is nagyra értékelte, elmondta, hogy nem tehet róla, de teljesen magával ragadták a pingvinek, és gyorsan a függőjévé vált a cuki állatok fotózásának. A különös mozdulataikat, a totyogásukat és a cukiságukat órákig el tudta nézni, és úgy érezte magát, mintha nem is a valóságban lenne. Hazatérése után egy héttel melegrekord dőlt meg a Déli-sarkon, 18,3 fokot mértek, az ottjártakor pedig még a normális tartományba eső 0-5 fokos volt a hőmérséklet.

(Képek forrása: Albert Dros)

Ezt is szeretjük