Imádni való hobbit űz kutyájával a nő - Elolvadtak tőle az internetezők
Ilyen aranyos, amikor a művészetek és a kutyák találkoznak.

kutya-művészet-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a koronavírus számlájára csak kevés pozitív dolog írható fel, az egyik mindenképpen az lenne, hogy a bezártság kihozta az emberek kreatív oldalát. 2020-ban egy olyan trend kezdett terjedni, hogy a karanténban lévők otthoni eszközök segítségével újraalkották a leghíresebb festményeket.

Az amerikai művész, Eliza Reinhardt azonban továbbgondolta az ötletet, és bár ő is a legismertebb képeket alkotta újra, a projekthez segítségül hívta négylábú kedvencét is - ezzel pedig elképesztően aranyos fotók születtek.

Aranyos fotókon a művészetkedvelő kutya

Eliza és Finn közel egy éve szinte mindennap dolgozik a festmények újraalkotásán, amihez talán a megfelelő kellékek beszerzése jelenti a legnagyobb kihívást. A gazdi szerint négylábú kedvence nagyon komolyan veszi a feladatot, és jól viselkedik a kamera előtt. Érdekesség, hogy Eliza soha nem volt igazán művészi hajlamú, de 2013-ban súlyos agyrázkódása volt, ami retrográd amnéziát okozott nála. Ezután kezdett tőle szokatlan módon érdeklődni az alkotói világ iránt, 2018-ban pedig festészetből szerzett diplomát.

(Képek forrása: eliza_reinhardt / Instagram)

Ezt is szeretjük