Mi a legkülönlegesebb benned?

Tenyered elárulja

Tudd meg, van-e olyan különleges jel vagy szokatlan vonás a tenyereden, mely arról tanúskodik, hogy nem vagy hétköznapi.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem léteznek átlagos emberek, hiszen mindenki egyedi és megismételhetetlen csodája a természetnek. Mindenki különleges bizonyos értelemben. Ha tudni szeretnéd, te miben vagy az, nincs más dolgod, mint megvizsgálni a tenyered, tulajdonságaid lenyomatai ugyanis jól láthatók rajta.

Spirituális jellem

Az apró fekete vonalakat, melyek a hüvelykujj Vénusz-dombján haladnak a zölddel jelölt életvonal felé, érzékenység-, illetve nyughatatlanság-vonalaknak nevezik. Ha 15-nél több ilyen jel található a tenyereden, és az ábrához hasonló módon megtöltik a Vénusz-dombot, az erősen feszült, sokszor túlérzékeny személyiségről árulkodik.

Ha emellett még megtalálhatóak tenyereden a piros szívvonal és a kékkel jelölt fejvonal között a misztikus keresztek is, az spirituális jellemedről tanúskodik. Amennyiben a keresztek határozott vonalúak, és nem csatlakoznak semmilyen más vonalhoz, arra utalnak, hogy komolyan érdeklődsz a rejtelmek és a világ kevéssé kézzelfogható dolgai iránt. A felhalmozott tudás és a hit mély hatást gyakorol a világszemléletedre és tetteidre.

Fontos utazások

Ha a kezeden látható, feketével jelölt utazásvonalak elérik a lila Szaturnusz-vonalat, az életed során bekövetkező hosszú és fontos utakról tanúskodik. A felső kettő hosszú időt vesz igénybe, és igen mély hatást gyakorol a személyiségfejlődésedre, jelentősen megváltoztatja a világnézetedet. A harmadik vonal, mely a csukló irányába ereszkedik, balszerencsés, veszteséges kalandot vagy anyagilag megterhelő utat jelképez.

Ezek a vonalak utalhatnak valóságos utazásra, de előfordulhat, hogy olyan komoly eseményeket jelölnek, melyek hatására belső világod felé fordulsz, és lelked mélyéig hatoló utakat jársz be. Annyi azonban biztos, hogy élete során rendkívül kevés ember esik át olyan komoly átalakuláson, metamorfózison, mint te.

Humor és fantázia

A képen látható jelek nem annyira vonalak, inkább az ujjlenyomathoz hasonló bőrrajzolat részei. A fejvonalhoz és az életvonalhoz hasonlóan a kéz mozgásától jönnek létre. A bőrrajzolat hullámokban halad végig a tenyéren, és ott sűrűsödik össze, ahol örvényszerű csigavonalakat vagy hurkokat alkot. A kisujj alatt megjelenő csigavonal a humorhurok. Ez a jel arra utal, hogy kiváló humorérzékeddel gyakran megnevettetsz másokat, ugyanakkor mások szellemességét is nagyra értékeled.

Társaságban heves késztetést érzel a szórakoztatásra, de sokaktól eltérően ezt nem öncélúan teszed, hanem olyan stílusban, hogy az valóban élvezhető legyen. A másik csigavonal, mely lejjebb, a Hold-dombon jelenik meg, rendkívül élénk fantáziáról árulkodik. Ez azonban gyakran hangulati ingadozásokról és könnyelműségről is árulkodik.

Határozott, kalandvágyó típus

Ha életvonalad kettéválik, és az egyik megszokott módon halad a hüvelykujjad alatti Vénusz-domb körül, míg a másik épp az ellenkező irányba indul, az egyértelműen kalandvágyadról tanúskodik. Nagyon rövid ideig bírsz egy helyben megmaradni, és rendkívüli módon izgat mindaz, ami a világ tőled távolabb eső felén van. Ám ellentétben azokkal, akik csak vágyakoznak valami másra, te - határozott és erős jellemednek köszönhetően - meg is valósítod a terveidet.

Könnyen előfordulhat, hogy szülőhazádtól távol, egy idegen országban leled meg a boldogságot - hosszabb-rövidebb időre. Ha azonban az életvonalad hüvelykujj alatt futó ága határozottabb, akár hosszú évekig tartó külföldön tartózkodást követően is lesz bátorságod hazajönni és újra felépíteni az életed.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Érzékenység

A kisujjad alatt függőlegesen futó intuícióvonal igen erős beleérző-képességedről tanúskodik. Ellentétben a legtöbb emberrel, te minden körülmények között képes vagy átélni mások örömét és fájdalmát, de sokszor akár szavak nélkül is megérted a körülötted élők lelki rezdüléseit. Ez a különleges tulajdonság azonban egyszerre áldás és átok számodra, hiszen gyakran azokat a problémákat is a nyakadba veszed, melyek még csak közvetve sem érintenek.

Ha a mutatóujjad alatt egy misztikus kereszt is látható, az igen kíváncsi elmére vall. Minden olyan utat szeretnél feltárni, ami segíthet megismerni sorsodat. Kíváncsiságod és az érzelmek iránti fogékonyságod a belső utak feltárásához és spirituális fejlődéshez vezethet.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük