Akár egy hercegnő! Ilyen volt a szalagavatón Kováts Vera
Fotók!
Nézd meg, milyen ruhában keringőzött szalagavatóján múlt szombaton Kováts Vera!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kováts Vera szombaton átélte eddigi életének egyik legjelentősebb eseményét: a szalagavatót. Az énekesnő csodaszép fehér ruhát öltött a keringő kedvéért.

Vera és lánytestvérei a szalagtűzés előtt
Édesanyjával a keringő után
Te is megcsodálhatod a földig érő habos csodában Verát, aki mostantól - saját bevallása szerint - gőzerővel készül az érettségire.

Közeleg az érettségi

"Életem egyik legfontosabb eseményén vagyok túl! Tegnap volt a szalagavatóm! Nagyon jól éreztem magam, és teljesen hihetetlen számomra, hogy ilyen gyorsan elszaladtak az iskolás éveim! Már csak egy nagy megmérettetés vár rám, az pedig az érettségi!" - írta Vera a Facebook-oldalára vasárnap.

A 19 éves énekesnő nem csinál titkot abból, hogy nagyon komolyan veszi az iskolás évek egyik fő eseményét, az érettségit, és most, hogy a szalagavató fárasztó próbáinak vége szakadt, teljes erőbedobással kezdi el a felkészülést a tavaszi számonkérésre.

"Mostantól semmi indokom nem lehet, hogy miért nem tanulok, szóval neki is állok... küldjetek sok erőt nekem, mert most jön a neheze!" - kérte a rajongóit Vera.

Újévi fogadalom

Még hónapok vannak hátra az érettségiig, de Vera már jó előre elhatározta, hogy jól sikerül majd a vizsgája. Január elején arról faggatta oldalának követőit, hogy ki mit ígért meg magának az új évre, és ő is beavatta a rajongókat a saját fogadalmába:

"Én például nem igazán szoktam Újévi fogadalmat tenni, de most elhatároztam, hogy egy nagyon csinos kis érettségit hozok össze, hogy jól induljon a NAGYBETŰS életem."

Az énekesnő a tanulás mellett nem hanyagolja el új zenekarát, a Vera and the Foxest sem: a fiúkkal jelenleg is dolgoznak új dalukon, amit az ígéret szerint hamarosan a közönségnek is megmutatnak.

Képek: facebook.com/kovatsveronikahivatalos

Ezt is szeretjük