Hogyan köszön a párod, ha találkoztok? Ezt árulja el az érzelmeiről!
Ha olvasni akarsz a pasi gondolataiban, kezdetnek figyeld meg, hogy hogyan köszön.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az önkéntelen tettek, reakciók árulják el legtöbbet a valódi érzelmekről, hiszen ezek a tudatalattiból jönnek, és gyakran még olyasmit is megmutatnak, amit az ember saját magától nem biztos, hogy kimondana.

Érdemes megfigyelned, hogy hogyan köszön a pasi, amikor találkoztok, mert sok mindent leszűrhetsz a mozdulataiból és a szavaiból az irántad való érzelmeivel kapcsolatban.

Már messziről mosolyog

Ha a pasi arcán már messziről látszik az öröm, majd csókkal, öleléssel köszönt, amikor találkoztok, nem kérdéses, hogy odavan érted. A mosoly tükrözi, hogy boldog, amiért újra láthat, de a puszi és az érintés is ezt jelentik.

Előfordulhat, hogy nyilvánosan csak egy rövid üdvözlést ejt meg, majd amikor kettesben maradtok, akkor fejezi ki, hogy örül neked, de ez nem feltétlenül jelent rosszat, eleinte úgy gondolhatja, hogy nem tartozik másokra a kettőtök dolga.

Persze, ha más jeleket is észreveszel arra vonatkozóan, hogy talán nem vállalja fel a kapcsolatotokat, akkor már más a helyzet: korábbi cikkünkből megtudhatod, mire kell figyelned, és mi a teendő ebben az esetben.

Lesütött szem, elharapott köszönés

Sok lány megijed, ha a barátja láthatóan kényelmetlenül érzi magát a köszönésnél, nem néz a szemébe, idegesnek tűnik, és csak egy halk, alig érthető sziát motyog az orra alatt. Pedig ezt nem szabad a szívedre venni, mert csak annyit jelent, hogy a pasi zavarban van.

Valószínűleg egy félénk fiút fogtál ki, akinek nagyon tetszel, és nem tudja leplezni az izgalmát, amit a veled való találkozás miatt érez. Légy vele türelmes, és bátorítsd őt, mert amint feloldódik a társaságodban, egészen másképp fog viselkedni.

Akár egy havernak

Ha a fiú a helló, szevasz vagy más, laza szóval köszönt, és az érintés sem túl romantikus, esetleg teljesen kimarad a köszönésnél, akkor feltehetően nem vesz annyira komolyan, amennyire egy kapcsolatban kellene.

Egy baráti vállveregetés az ölelés helyett, egy röpke puszi az arcra csók gyanánt mind arról árulkodnak, hogy a pasi érzelmei nem túl mélyek irántad. Más jelei is vannak, ha nem vesz téged komolyan, ide kattintva megismerheted őket, és ha többet is felfedezel belőlük, jobb, ha kereket oldasz.

Ezt is szeretjük