Mit intézhetsz a guruló kormányablakban? Újabb helyen áll rendelkezésre a busz

Budapesten is kormányablakbusz segíti az ügyintézést.

kormanyablakbusz-2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombattól Budapesten is kormányablakbusz áll az ügyfelek szolgálatába a személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézésért - közölte a fővárosi kormányhivatal pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a nyár végéig a hétvégéken kitelepülő mobil kormányablak frekventált helyszíneken biztosít lehetőséget az ügyintézésre.

A kormányablakbusz a mostani hétvégén 8 és 16 óra között a IX. kerületi Lurdy Ház bevásárlóközpont parkolójában várja az ügyfeleket. A helyszínen ügyfélkapu-regisztrációra, személyi okmányokkal - személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, útlevél - és diákigazolványhoz szükséges NEK-regisztrációval kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség - írták.

Hozzátették: a buszban igényelt igazolványokat - a helyszínen átvehető lakcímkártyát és az ideiglenes személyi igazolványt kivéve - postai úton kézbesítik. A kormányhivatal a további helyszínekről és időpontokról a www.kormanyablak.hu oldalon és Facebook-oldalán ad tájékoztatást a későbbiekben.

Fotók: MTI/Komka Péter

Ezt nézd meg, ha azt hiszed, a te igazolványképednél nincs rosszabb

Kevés az olyan ember, aki elégedett a róla készült igazolványképekkel, ám egy brit diák ilyen téren sokkal rosszabb helyzetben van, mint a világon bárki más. Igaz, hogy ezt csak saját magának köszönheti.

Ezt is szeretjük