A 3 legcikibb mondat, amit a pasi nem akar hallani

Megkérdeztük!

Ha nem szeretnéd egyetlen mondattal lerázni a pasit, tudd meg, mi az, amit nem akar hallani.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan mondatok, melyek a legtöbb lány száját elhagyják legalább egyszer. Ám lehet, hogy ezek az ártalmatlannak tűnő megszólalások egyáltalán nem azt a hatást váltják ki a pasinál, amit az eredeti terv szerint kellett volna.

Megkérdeztünk három fiút, melyek azok a mondatok, amelyekkel kiüti náluk a biztosítékot egy lány. Íme Márk - 21 -, Norbi - 20 - és Máté - 20 - véleménye.

- Annyit csalódtam már életemben.

- Ettől a mondattól kikészülök - mondja Márk.
- Elhiszem, hogy a csaj volt már szerelmes olyanba, akinél esélye sem volt, és lehet, hogy már szakítottak is vele, de kivel nem? El tudom képzelni, mekkora megpróbáltatások érhettek egy tizen-huszonéves lányt. Aláírom, hogy tényleg rossz lehetett, de sokkal nagyobb bajok is vannak az életben egy szerelmi csalódásnál. Különben sem velem kellene sajnáltatnia magát a többi srác miatt.

Márk véleménye szerint az olyan lányok, akik már a kapcsolat elején a jelenlegi pasijuknak panaszkodnak a múltjukról, kialakítanak magukról egy negatív képet, ami csak ahhoz vezet, hogy nem lesz semmi a dologból kettőjük közt.

Így jön majd az újabb csalódás, és a lány csak csodálkozik: fel sem merül benne, hogy ő rontott el valamit. Márk szerint egy idő után az ilyen helyzetekből is születhetnek a minden pasi szemét típusú megállapítások.

- Olyan kövér vagyok, ilyet én nem ehetek!

Norbi nem szereti, ha egy lány túl sokat foglalkozik az alakjával, amikor éppen együtt vannak. Az pedig különösen zavarja, ha egy átlagos testalkatú lány kövérnek nevezi magát.

Így veszítheted el a pasit pillanatok alatt: 7 kiábrándító dolog

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Ha valakit elviszek kajálni, az a célom, hogy ő is egyen. Persze tök jó, ha egy lány ad magára, de azért nem kell túlzásokba esni. Ha az esik jól neki, rágcsáljon salátát, de ne azért tegye, mert éhezteti magát, hanem azért, mert éppen ahhoz van kedve. Egy nő akkor vonzó, ha jól érzi magát a bőrében.

- Vettem magunknak egyforma plüssmacit, mostantól csak ezzel alhatsz!

- Ezt ne csináljátok, ez gáz! - állapítja meg a 20 éves Máté, aki másfél éve él boldog párkapcsolatban. - Én is kaptam plüssmacit, jó, néha tényleg vele aludtam, de, ha így adta volna elő a barátnőm ezt az egészet, az inkább ijesztő lett volna, mint aranyos. Vedd meg, add át, kérj érte puszit, de ne erőltesd rá szegény barátodra, hogy minden második képen vele pózoljon a Facebookon.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

- Az még kínosabb, ha egy haver előtt csúszik ki egy ilyen megjegyzés. Így egy pillanat alatt eléri, hogy utána hetekig szívassanak az ismerősök. Azt pedig nagyon nem szeretjük mi, férfiak.

Ezt is szeretjük