Milyen a pasi keze?

Elárulja személyisége valódi vonásait

Egy ideje már flörtöltök, de nem tudod, hogy mire is számíthatsz a folytatás során?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kéz formája sokkal több dolgot árul el tulajdonosáról, mint gondolnád. Ha megnézed a férfi kezét, képet kaphatsz jelleme legalapvetőbb vonásairól. Négy kézformát különíthetsz el, melyek a négy alapelemnek - a földnek, a tűznek, a víznek és a levegőnek - feleltethetők meg. Ha besorolod a pasi kezét valamelyik kategóriába, megismerheted őt, akár még azelőtt, hogy komolyabb beszélgetésbe bonyolódnátok.

Föld kéz - gyakorlatias jellem

Ha a férfi tenyere négyszögletes, és ujjai viszonylag rövidek, akkor józan gondolkodású, gyakorlatias személyiséggel hozott össze a sors. Ez a pasi nemcsak két lábbal áll a földön, de gyűlöl minden olyan színjátékot, ami egy kicsit is elferdíti a valóságot. Rendkívül őszinte típus, nem kell félned attól, hogy valaha is félrevezet. Hűséges és melegszívű, aki a kapcsolat elején nem siettet semmit, sőt, kimondottan élvezi, ha hosszasan udvarolhat.

Az élet minden területén szeret megküzdeni a sikerért, erre szüksége van ahhoz, hogy hasznosnak érezze magát. A csapatmunka, a társaság és a kihívások kedvére vannak, és motiválják. Az eredmények elérése pedig tovább erősíti optimizmusát.

Tűz kéz - energikus személyiség

Intuitív személyiségről árulkodik, amennyiben a férfi tenyere hosszúkás, ujjai pedig átlagos hosszúságúak. A pasit neked találták ki, ha kedveled az izgalmas, élénk, kissé nyughatatlan embereket, azt azonban tartsd szem előtt, hogy impulzív természete miatt általában csak laza kapcsolatokban tud élni. Szereti, ha zajlik az élet körülötte. Szenvedélyes jellem, akinek intenzív fizikai tevékenységre és állandó szellemi ingerekre van szüksége. Tüzes temperamentuma miatt összetűzésbe kerülhet a környezetével, életeleme pedig a kaland és a kihívás.

Utálja az időt vesztegetni, ezért mindent a lehető leghamarabb intéz el, függetlenül attól, hogy milyen lesz az eredmény. Munkájában keresi a kihívást, gyors ritmusban szeret dolgozni. Sokan irigylik a lendületét.

Levegő kéz - kiegyensúlyozott személyiség

Ha a férfi tenyere szögletes, ujjai hosszúak, valószínűleg egy kiegyensúlyozott és nagyon intelligens pasiba botlottál. Nagyokat lehet vele beszélgetni, nem szívesen hallgat, hiszen gondolatainak közlése ébren tartja, és inspirálja szellemét. A szerelemben idealista, javíthatatlan romantikus.

Nehéz őt kibillenteni a lelki nyugalmából, kevés dolog bosszantja fel igazán. Ragyogó eszével és elfogulatlan, logikus létszemléletével viszonylag gyorsan megbirkózik az élet által kínált nehézségekkel. Leginkább az információ feltárása vagy közlése terén bontakozhat ki, és fontos számára, hogy mindig valami újat tanulhasson.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Víz kéz - érzékeny jellem

Tenyere keskeny, ujjai hosszúak? Egy valódi művészlélekkel hozott össze a sors. Érzelmei minden körülmények között uralják jellemét, és nehezen tudja racionális elveknek alárendelni hangulatait.

Rendkívül érzékeny a környezete jelzéseire, jók a megérzései. Romantikus férfi, aki gyakran bonyolódik titkos viszonyokba. Álmodozó, fellegekben járó lelkének a valóság túl prózai és rideg, ezért inkább álmaiba menekül előle. Időnként társaságkedvelő, máskor a magányt keresi, de sohasem sajnál időt szánni barátaira. Ám összességében nem egyszerű hosszabb távú párkapcsolatban élni vele.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, mely fejleszti intuíciódat, és segít döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak életed során.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 3200 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük