Megéri hónapokon keresztül edzeni? Ezt gondolják a fiúk az izmos lányokról
Vajon a pasiknak is tetszik a kockahas a lányokon?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb lány örömmel nézegeti a híres férfiak kockahasát, és elalél egy izmos kar láttán. De vajon hogy vannak ezzel a pasik? Nekik is bejön a kigyúrt női test?

Balázs - 22-, Máté - 21 - és Levente - 18 - mondta el a véleményét a témában.

- Szerinted szép, ha egy lány izmos?

- Attól függ, mennyire izmos - mondja Máté. - Ha nagyobb a bicepsze, mint az enyém, az már nem szép, de ha látszik, hogy sportos, kidolgozott, emellett pedig a domborulatai is megmaradtak, akkor nagyon jól néz ki. A lényeg, hogy ne vigye túlzásba az edzést, és nőies maradjon akkor is, ha szálkás.

Balázs véleménye egészen más.
- Nem mondanám, hogy bejönnek az izmos lányok. Jobban szeretem a kicsit gyengébb testalkatot, akit védelmezni lehet: szerintem a nő legyen puha, meleg és kerek. A szögletes izmok számomra rontanak az összképen.

- Igen, szép, sőt, ha lehet ilyet mondani, el is várom a mindenkori páromtól, hogy törődjön a testével. Mivel én is sokat edzek, a sportos lányokat részesítem előnyben. Persze azért az sem jó, ha simán két vállra fektet engem, de azért legyen rajta egy kis izom - hangzik Levente véleménye.

- Mennyire fontos a kockahas egy lány esetében?

- Szerintem nagyon szép egy női kockahas, én örülnék, ha olyan barátnőm lenne, akinek ilyen van - mondja Levente. - Nem elengedhetetlen, de nálam mindenképpen előnnyel indul egy ilyen csaj.

- Nekem a kockák annyira nem jönnek be egy lányon, a szép, lapos has viszont annál inkább - válaszol Máté.

- Nálam inkább az a fontos, hogy ne legyen kockahas. Sokkal szebbnek tartok akár egy kis pocakot, mint a kemény hasat egy lányon - fűzi hozzá Balázs.

- Mit javasoltok a lányoknak, legyen céljuk az izmos test?

- Inkább valami olyan sportot keressenek, amitől a nőies vonalak lesznek hangsúlyosak - tanácsolja Balázs.

- A mi kedvünkért ne, csak akkor, ha ők is ezt akarják - mondja Máté. - Úgyis lesz olyan srác, akinek bejön izmokkal, és olyan is, akinek nélkülük is tetszik.

- Az egészséges test legyen a céljuk - javasolja Levente. - Ha ez megvan, utána jöhetnek az izmok is, ha még mindig megvan a lelkesedés. De szerintem megéri.

Ezt is szeretjük