Csoda, hogy együtt vannak! Iszak Eszter és Dobrády Ákos kínos perceket élt át
Iszak Eszti meccset nézett szerelmével az első randin.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Önbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült.

A csinos műsorvezető saját élményeiről is mesél a Második randiban, amelynek célja, hogy ne csak első, hanem második, sőt, sokadik találkozás, akár kapcsolat is létrejöhessen. A szereplők Esztitől és sztárvendégeitől megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek és viselkedjenek az első randevú alkalmával, és ezt a gyakorlatban is kamatoztathatják.

A VIVA gyönyörű műsorvezetőjének, Iszak Esztinek szinte mindig hosszú távú kapcsolatai voltak, szingliként azonban vele is előfordult, hogy az első randevú után nem akart másodikat. Tapasztalatait és élményeit a vadonatúj, július 1-jén indult műsorban, a Második randiban is megosztja, ahol szakértők és sztárvendégek bevonásával segít a fiataloknak ismerkedni. A műsor civil szereplői szembesülhetnek azzal, hogyan festenek mások szemében, és milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók a megjelenésük, fényképük alapján.

"A posztjaink, a kedvelt oldalak, a zene, amit hallgatunk, mind a személyiségünk lenyomatai. Ma már szinte bárkinek a profilját meg lehet nézni randi előtt, nekem például elvenné a kedvem a találkozástól, ha a kiszemeltem cikis témákról posztolna, vagy borzasztó lenne a helyesírása" - kezdte Eszti, aki szerint mellélőni nemcsak a közösségi oldalakon, de a kiválasztott programokkal is lehet.

"Egyszer egy olyan fiúval találkoztam, aki számomra elfogadhatatlan, szerinte viszont poénos videókat mutogatott nekem, ami elég kellemetlenül érintett. Mondanom sem kell, nem sokáig tartott a randi. Persze az is igencsak meglepett, amikor Ákos focimeccsnézést szervezett nekem, arra nem gondolva, hogy talán nem szeretem a focit… Azért próbáltam úgy tenni, mintha nagyon érdekelne a meccs, és ma már, ha eszünkbe jut az az este, csak nevetünk rajta" - mesélte mosolyogva a csinos műsorvezető, akit leginkább a természetes viselkedéssel lehet levenni a lábáról.

"Nyilván mindig izgulnak az emberek az első randin, szeretnének megfelelni, de általában hamar kiderül, ha nagyon másnak mutatjuk magukat. Az persze nem hátrány, ha a lányok egy picivel csinosabban öltöznek fel, mint máskor, a fiúk pedig hoznak egy kis csokit vagy virágot, hiszen ezekből az apró gesztusokból tudjuk, hogy a másik komolyan veszi a találkozót" - hangsúlyozta a VIVA sztárja, aki emellett azt is nagyon fontosnak tartja, hogy a fiatalok teljes mértékig figyeljenek egymásra: ne nyomkodják a telefonjukat, ne bámuljanak ki az ablakon beszélgetés közben, azaz ne csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek.

A VIVA új, saját gyártású műsorának résztvevői megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek, viselkedjenek az első találkozás alkalmával, de ahhoz is segítséget kapnak, hogyan tegyék vonzóbbá közösségi médiaprofiljaikat. A műsor szereplői szakértők és sztárvendégek tanácsai mellett szembesülhetnek azzal is, hogyan festenek mások szemében, és milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók megjelenésük, fényképük alapján.

Az elméletet pedig végül a gyakorlatban is kipróbálhatják, hiszen az egyes epizódok végén a résztvevők randira is mennek. Új rész minden pénteken 18:00-kor, az előző heti epizód ismétlése 18:30-kor!

Ezt is szeretjük