Törölközőt dobott a rendőr a krokodilra, hogy ártalmatlanná tegye: videón az állat döbbenetes reakciója

Garantáltan tövig rágod a körmeid, ha megnézed a felvételt.

GettyImages-1015117290
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt egy olyan hihetetlen esetet vettek videóra az ausztráliai Kimberley-ben, ami csakis ezen a különös kontinensen történhet meg.

A felvételen egy rendőr és egy utcán kóborló édesvízi krokodil hátborzongató interakciója látható, amitől garantáltan tövig rágod a körmeid.

Ijesztő krokodilreakció

A nyugat-ausztráliai Kimberley régiót nagy médiafigyelem övezi az elmúlt időszakban, a térséget sújtó áradások miatt. Az árvíz hatással volt a régió vadvilágára is. Néhány nappal ezelőtt egy közel két méter hosszú, lakott területen kóborló édesvízi krokodilt (Crocodylus johnstoni) próbáltak meg befogni a hatóságok, írja a 7news

Az egyik, helyszínen tartózkodó rendőr szokatlan módját választotta az eltévedt krokodil ártalmatlanná tételének: egy törölközőt akart az állat fejére dobni néhány méter távolságból. Nos, ahogy az az ABC News által megosztott felvételen is látható, az akció nem pont úgy sikerült, ahogy azt eltervezte.  

A krokodilt végül egy helyi vadvédelmi szakértő segítségével sikerült befogni. Az elaltatott állatot egy darabig megfigyelés alatt tartották, aztán visszaengedték a természetes élőhelyére. 

Az őskrokodil, ami dinoszauruszt evett: eddig ismeretlen fajt azonosítottak

Dinoszauruszevő krétakori krokodil maradványait azonosították Ausztráliában.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük