Örökbe fogadott egy idős kutyát a nő: kiderült, hogy a gyerekkori kutyusára talált rá

Csakis a véletlennek köszönheti a nő, hogy gyerekkori kutyusára rátalált felnőttkorában.

kutyuska
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki már valaha átélte, milyen szörnyű elveszteni kedvencét, jól tudja, mekkora fájdalmat okoz. Sokan tényleg bármit megtennének azért, hogy visszakaphassák régi barátjukat.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy tényleg valaha viszontláthatja kedvencét. De a Pennsylvania államban élő Nicole Grimes egy kivétel a sok közül.

Elszakított barátok

Nicole Grimes 2018-ban osztotta meg történetét, melyet eleinte csak kevesen hittek el. Kislány korában nagyon szeretett volna egy kiskutyát, végül tízévesen a nagymamája meglepte őt egy törpespicc-uszkár keverékkel. Nicole azonnal beleszeretett, és nagyszülője után elnevezte Chloénak. 

27654363 1830080493951284 5316483195758623700 n
Fotó: Washington County PA What's Going On! / Facebook

Gyerekként egy életre szóló barátság köttetett közte és a kis eb között. Azonban valami váratlan történt: - Édesapám kapott egy állásajánlatot, el kellett költöznünk. Sajnos nem vihettük magunkkal a kutyát. Nagyon nehéz időszak volt - emlékezett vissza Nicole Grimes.

Miután négy évet együtt töltöttek, a kutyust átadták a Washington Menhely- és Sintértelepre abban a hitben, hogy most látják utoljára. Egészen hét évig valóban nem volt semmi másra utaló jel.

kutyaörökbefogadás

Teltek az évek, Nicole is felnőtt, és saját családot alapított. Egyik nap véletlenül észrevett egy posztot egy idősebb kutyáról, akit Chloénak neveztek. A szöveg szerint új otthont kerestek neki. A nőnek valami azt súgta, hogy bármennyire is hihetetlennek tűnik, talán régi kedvencét, Chloét látta viszont a hirdetésen. Noha nem tudta biztosra, úgy döntött, hogy örökbe fogadja.

Egy kis idő elteltével már kezdte valóban elhinni, hogy megérzése igaznak bizonyult. Miután összerakták a puzzle darabkáit, kiderült, hogy Chloé tényleg az ő gyerekkori kutyája, akivel végre találkoztak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kis kutyusnak korábbi gazdája elhunyt, ő a Washington Menhely- és Sintértelepről fogadta örökbe. - Édesanyám felhívta őket, hogy megtudja, milyen számú chipet helyeztek a kutyába, amikor hét évvel ezelőtt bevittük hozzájuk. Én közben állatorvoshoz vittem, ahol kiderült, hogy a két szám megegyezik.

- Anyukám szerint ez egy jel a nagymamától. Nagyon boldog és izgatott voltam, örültem, hogy imádott kutyámat visszakaptam, és hogy most már élete végig szerethetem. Soha nem gondoltam volna, hogy újra láthatom őt.

Ilyen az élet kisállat előtt és után - Ezek a képek minden gazdinak ismerősek lesznek

Egy háziállat teljesen fel tudja forgatni az életet, és ezt már talán mindenki tapasztalta is, aki gazdivá vált. Új kötelezettségek, felelősség és néha még felfordulás is járhat a négylábú kedvencekkel, de olyan sok szeretet adnak, hogy lehetetlen rájuk haragudni.

(Leadképek forrása: Washington County PA What's Going On! / Facebook, cikken belüli kép forrása: Boredpanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

 

Ezt is szeretjük