Milyen kutyus lesz egy golden retriever és egy tacskó szerelméből? Elképesztően aranyos keverékeket mutatunk
Bár a fajtiszta kutyák is nagyon aranyosak, most a keverék négylábúaké lesz a főszerep.

golden-tacsi-keverék
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutyák már több ezer éve az ember legjobb barátai, és már nem csak a vadászatban és a házőrzésben segítik, hanem igazi társsá váltak. Nem csoda, hogy a világon több millió ember szereti megosztani a mindennapokat ezekkel az állatokkal, hiszen gondoskodást és szeretet tanítanak - és rengeteget adnak is.

A kutyáknál két fajtát különböztetnek meg, ezek lehetnek két vagy több fajta kereszteződéséből származó keverék és fajtatiszta négylábúak. Ez utóbbinál a törzskönyv is fontos szerepet játszik, hogy a tenyésztők számára is igazolható legyen a tiszta vérvonal.

Hihetetlenül édesek a keverék kutyusok

A fajtatiszta kutyák egyfajta presztízsértékkel is bírnak, nem csoda, hogy akár több százezer forintot is elkérnek egy ilyen állatért. Ezzel szemben a keverék kutyákra kevesebb figyelem kerül, pedig ők is ugyanolyan kedvesek, játékosak és aranyosak lehetnek, mint fajtiszta társaik. És néha az is megesik, hogy nemcsak a keverék kutyák, hanem egészen más fajták képviselői is megtetszenek egymásnak, szerelmük gyümölcse pedig elképesztően cuki végeredményt szül. Képes összeállításunkban megmutatjuk, egyes fajták keveredéséből milyen különleges szőrmókok lehetnek.

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Pinterest)

Ezt is szeretjük