Elképesztő: néhány óra különbséggel hunyt el a szerelmespár, akik közel 80 éven át voltak házasok

Hubert és June Malicote történeténél semmi sem bizonyítja jobban, hogy létezik az életen át tartó szerelem.

GettyImages-1012479328
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hubert és June Malicote történeténél semmi sem bizonyítja jobban, hogy létezik az életen át tartó szerelem.

A házaspár közel nyolcvan évet töltött együtt, és alig húsz órával egymás után haltak meg. 

Hosszú kapcsolat után szinte egyszerre haltak meg

Hubert és June Malicote mindketten 1922. júliusában születtek, és 1943. június 8-án házasodtak össze, de a második világháború hamarosan elszakította őket egymástól. June az állomáson várt a férjére, amikor az hazatért a háborúból, írja a Tyla.com

Hubert november 30-án hunyt el, June pedig december elsején, körülbelül húsz órával később. A halálukkal egy nyolcvanéves szerelmi történet ért véget. 

A házaspár 76 éves fia, Sam egy The Dayton Daily Newszal készült interjúban elmondta, hogy ugyan szomorúnak érzi magát, de tudja, hogy nem kéne, hiszen senki nem kívánhatna ennél szebb életet. "A szüleimnek megadatott, hogy együtt menjenek el" - tette hozzá a férfi. 

Hubert egy halála előtti interjúban azt mondta a feleségéhez fűződő kapcsolatáról, hogy igyekeztek elkerülni a vitákat:

- Ha valamilyen nézeteltérés van, néha elvonulsz egy kicsit, és amikor visszatérsz vagy elkezdtek másról beszélni, vagy együtt megoldjátok - fogalmazott az idős férfi, aki azt is elmondta, hogy elképzelni sem tudná az életét June nélkül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Hubert és June lánya, Jo elárulta a szüleiről, hogy minden éjjel kézen fogva aludtak el, és reggel óriási mosollyal üdvözölték egymást. 

A házaspár tagjai júliusban egy óriási bulival ünnepelték meg a 100. születésnapjukat, ahová körülbelül 130 rokon, barát, szomszéd és egyéb ismerős csatlakozott. 

A házaspárnak a hosszú közös életük során három gyermeke, hét unokája és 11 dédunokája született. 

Ilyen az igaz szerelem 70 év házasság után - Gyönyörű fotókat készített unokájuk az idős párról

Megható szerelmes képek készültek az idős párról hetvenedik évfordulójuk alkalmából. Unokájuk kérésére az idős hölgy újra régi esküvői ruhájába bújt.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük