17 évesen kerekesszékbe került, de nem adta fel - Chelsie félt, hogy sosem talál rá a szerelem

A 29 éves Chelsie Hill kerekesszékbe kerülése után sem adta fel táncoskarrierjét, és a szerelem is rátalált. Igazi inspiráló példa mindenki számára.

Kerekesszékes nő, Chelsie Hill története
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lány 17 évesen került kerekesszékbe, és amikor közölték vele, hogy soha többé nem tud majd járni, érthető módon szinte sokkot kapott, és fogalma sem volt, mi lesz vele a jövőben.

Nem ismert senkit, aki hasonló helyzetbe került, és nem tudta, hogy birkózik majd meg az új élethelyzettel járó nehézségekkel. Egy idő után azonban elhatározta, hogy nem hagyja, hogy a történtek megtörjék. Eldöntötte, hogy ezentúl is boldog lesz, és megpróbálja maximálisan kiélvezni minden napját.

A kerekesszékes lány félt, hogy nem talál párt

Egyvalami viszont eléggé aggasztotta. A most 29 éves fiatal nő attól félt, hogy balesete után sosem talál majd rá a szerelem, és senki nem fogja igazán szeretni. Szerencsére ez nem így lett. Rájött, hogy a kerekesszék nem gátolja meg abban, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Rátalált ugyanis a szerelem, történetével, életével pedig Instagramján már közel 60 ezer embert inspirál.

Képek: Instagram/chelsiehill.

Ezt is szeretjük