Ilyen az igaz szerelem 70 év házasság után - Gyönyörű fotókat készített unokájuk az idős párról

Megható szerelmes képek készültek az idős párról hetvenedik évfordulójuk alkalmából. Unokájuk kérésére az idős hölgy újra régi esküvői ruhájába bújt.

A szerelem 70 év házasság után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak olyan szerelemről, ami Melvin Lubbersnek és Nancynek meg is adatott. Az idős pár gyönyörű képekkel ünnepelte hetvenedik évfordulóját.

A 91 éves férfi és a 86 éves hölgy meghitt fotóin látszik, hogy a mai napig mély szeretet fűzi őket össze, és ugyanolyan boldogok együtt, mint amikor összeházasodtak.

Az igaz szerelem 70 év után

A felvételeket legfiatalabb unokájuk, Anna Behning készítette róluk, és Instagramján, valamint a Bored Panda oldalán az egész világgal megosztotta őket. Nancy ugyanabba az esküvői ruhába bújt, amit hetven évvel ezelőtt viselt, és csodásan festett a csipkés darabban. Képeikről csak úgy sugárzik a szerelem, arcuk pedig mindent elárul érzéseikről.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda, Instagram/anna.behning.

Ezt is szeretjük