Ilyen az igaz szerelem 70 év házasság után - Gyönyörű fotókat készített unokájuk az idős párról

Megható szerelmes képek készültek az idős párról hetvenedik évfordulójuk alkalmából. Unokájuk kérésére az idős hölgy újra régi esküvői ruhájába bújt.

idos par cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak olyan szerelemről, ami Melvin Lubbersnek és Nancynek meg is adatott. Az idős pár gyönyörű képekkel ünnepelte hetvenedik évfordulóját.

A 91 éves férfi és a 86 éves hölgy meghitt fotóin látszik, hogy a mai napig mély szeretet fűzi őket össze, és ugyanolyan boldogok együtt, mint amikor összeházasodtak.

Az igaz szerelem 70 év után

A felvételeket legfiatalabb unokájuk, Anna Behning készítette róluk, és Instagramján, valamint a Bored Panda oldalán az egész világgal megosztotta őket. Nancy ugyanabba az esküvői ruhába bújt, amit hetven évvel ezelőtt viselt, és csodásan festett a csipkés darabban. Képeikről csak úgy sugárzik a szerelem, arcuk pedig mindent elárul érzéseikről.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Képek: Bored Panda, Instagram/anna.behning.

Ezt is szeretjük