Nem az kapta a levelet, akinek írták, házasság lett belőle: a véletlennek köszönheti szerelmét a 60 éve házas pár

A 78 éves hölgy szerint a sors intézte úgy, hogy férjével egymásra találjanak.

60 éve házas pár története
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Néha egészen véletlenszerű események képesek a legnagyobb boldogságot vinni az emberek életébe. Előfordul, hogy egy nem várt fordulat segít megtalálni a szerelmet.

Shirley Kanigan és Jack Godley szerint megismerkedésükben a sorsnak is hatalmas szerepe volt: a fiatal nő ugyanis eredetileg nem is Jackkel szerette volna felvenni a kapcsolatot.

Másnak írt levelet, de élete szerelmét találta meg

Shirley 1957-ben pillantott meg egy hirdetést az újságban, melyben egy tengerész levelezőtársat keresett. Írt is egy levelet, azonban mivel a fiatal férfi túl sok választ kapott, úgy gondolta, szétosztja őket társai között. Így került a lány üzenete az akkor 19 éves Jackhez. Az első levélváltás után kapcsolatban maradtak, ráadásul később kiderült, hogy mindössze pár perc távolságra laknak egymástól Sheffield városában.

Egy évvel később személyesen is találkoztak, amikor Jack eltávozáson volt. Már az üzenetváltások alatt kezdtek egymásba szeretni, érzéseik pedig ekkor még erősebbek lettek. A férfi, miután visszatért a tengerészethez, gyorsan írt egy levelet a lány apjának, melyben engedélyét kérte a lánykéréshez. Hamarosan megvette a gyűrűt, és bár az esküvőt háromszor is el kellett tolni Jack kötelezettségei miatt, végül három évvel első levelük után össze is házasodtak. Nászútjukat az angliai Blackpoolban töltötték.

A cikk az ajánló után folytatódik

60 éve élnek boldog házasságban

Jack 1962-ben hagyta ott a tengerészetet, ezután egy szerszámgyártó cégnél helyezkedett el, majd busz-, illetve kamionsofőrként is dolgozott. Közös életük során öt gyermekük, tíz unokájuk, négy dédunokájuk született, és nemrég ünnepelték 60. évfordulójukat. A 78 éves Shirley elárulta a Mirrornak, hogy szerinte a sors intézte úgy, hogy egymásra találjanak. A 82 éves Jack pedig hozzátette: szerinte hosszú, boldog kapcsolatuk titka az, hogy teljesen különbözőek, az ellentétek ugyanis valóban vonzzák egymást.

Bár a pár szeret közös programokat szervezni és étterembe járni, a jelenlegi helyzet miatt nem tudták igazán megünnepelni évfordulójukat, családtagjaik pedig az utcáról köszöntötték fel őket. Remélik, hamarosan szeretteik körében ünnepelhetnek majd.

Gyönyörű, szívszorító képek az idős pár utolsó éveiről

A fotós, Paddy Summerfield szüleivel élt angliai otthonukban, és rendszeresen megörökítette őket, valamint különleges, őszinte és gyönyörű kapcsolatukat. Sokszor a ház ablakaiból figyelte őket, ahogy az udvaron pihennek, dolgoznak és beszélgetnek - ez volt ugyanis a kedvenc helyük, imádtak kint lenni a fák között a szabad levegőn. Egy ideig csak hobbiból készítette a képeket, és albumba gyűjtötte őket karácsonyi ajándékként, később azonban egy barátja tanácsára az egész világgal megosztotta a megható felvételeket.

Végigfotózta szülei utolsó 10 együtt töltött évét - 60 éven keresztül szerették egymást, egészen a halálukig

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük