Első pillantásra egymásba szerettek, 75 éve házasok: az idős pár elmesélte hosszú kapcsolatuk titkát

A 93 éves férfi és a 91 éves hölgy 75 év házasság után is imádják egymást.

75 éve házas pár titka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A filmekben gyakran látni olyat, hogy egy férfi és egy nő első látásra egymásba szeret, majd összeházasodnak, aztán pedig az egész életüket boldogságban, szerelemben élik le együtt. Pedig nem csak a mozikban létezik ilyen csodás kapcsolat: Robert és Alison Snaddont ugyanis kétségívül egymásnak teremtette a sors.

A most 93 éves férfi és a 91 éves hölgy tinédzserkorukban ismerkedtek meg, és azóta is rajonganak egymásért. Elárulták, mi a kapcsolatuk legfontosabb titka.

75 éve élnek boldog házasságban

Alison 15 éves volt, amikor szombat este táncolni indult egy helyi klubba. Másvalakire várt, azonban felbukkant Robert, és innentől kezdve az egész élete megváltozott. Előtte még sosem találkoztak, de a fiú nem habozott, és mihelyt meglátta a lányt, rögtön felkérte táncolni. Azóta is mélyen él bennük a megismerkedésük emléke, és mindketten hozzátették: szerelem volt első látásra.

75 eve hazas par 1
Fotó: Swns / Northfoto

Alison hamarosan teherbe esett, a hír pedig hatalmas botrányt robbantott ki a családban. A fiatalokat viszont nem tudták szétszakítani a viszályok, és gyorsan össze is házasodtak. A menyasszony egy lila ruhát és blézert viselt, valamint egy kék kabátot - várandósan ugyanis már nem akart fehérbe öltözni. A szertartásról azonban nincsenek fotóik, mert a vendégek közül senkinek nem volt fényképezőgépe.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A hosszú kapcsolat titka

Nemsokára megszületett első gyermekük, családjuk pedig egyre csak bővült: összesen két fiuk és egy lányuk született, valamint később örökbe fogadtak egy harmadik kisfiút is. Sajnos ma már csak 71 éves lányuk él, aki szintén az Alison nevet viseli.

Kapcsolatuk egyáltalán nem volt nehézségektől mentes. Jócskán akadtak hullámvölgyek, de mindent megoldottak, és végig szerették egymást. Amikor arról kérdezték őket, mit gondolnak, mi a hosszú, boldog házasság titka, Alison elmondta, hogy egyértelműen a konfliktusok helyes kezelése. Úgy véli, rendkívül fontos, hogy egy pár ne húzza sokáig a vitákat, nézeteltéréseket, de ne is hunyjanak szemet felettük, hanem beszéljék alaposan át őket, és jussanak közösen megoldásra.

A több mint 75 éve tartó szerelmek titkai

Rajtuk kívül is van még jó néhány olyan idős pár, akik hét-nyolc évtizede szeretik egymást. Közülük többen is elárulták már, mi szerintük a boldog kapcsolat kulcsa: olvasd el a több mint 75 éve óriási szeretetben élő párok titkait.

80 éve élnek együtt ezek a párok, most elmondták, mi tartja össze őket

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük