Különleges rajzokon mutatja meg a férfi, milyen az igazi boldogság - Gyönyörű képeken a család és a szerelem

Apró pillanatok, de a családtagoknak a világot jelentik: a férfi szívmelengető rajzai megmutatják, milyen a családi élet, a szerelem és az igazi boldogság.

csalad cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jordi Lafebre már kicsi kora óta imád rajzolni, ábráival pedig régóta történeteket mesél el. Mindezek miatt a pályaválasztás sem okozott neki túl nagy fejtörést: egyértelmű volt számára, hogy grafikai tanulmányokat szeretne végezni. 

19 éves volt, amikor publikálta első munkáit, ma pedig már az Instagramon is megosztja műveit, ahol több mint 132 ezren rajonganak értük.

Rajzokon a családi élet apró, de boldog pillanatai

Több visszatérő karaktere is van, és sokszor a saját életéből merít ihletet. Gyermekkorából is idéz szívmelengető pillanatokat, de feleségével, gyermekeivel töltött értékes perceit szintén megörökíti. Olyan apró pillanatokat rajzol meg, amik egy külső szemlélő részéről néha jelentéktelennek tűnhetnek, de sokak számára az igazi boldogságot jelentik - úgy, ahogy a férfi számára is. Aranyos ábrákon a család és a szerelem.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Képek: Instagram/jordi_lafebre

Ezt is szeretjük