Tökéletes pihenőidő lesz a hétvégén a karácsonyi hajtás előtt – Mínuszokra nem kell számítani
Az egész hétvégét végigkíséri majd a szomorú, borús időjárás.

decemberi-időjárás2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken folytatódik a borult, párás, szürke idő több helyen szitálással. Nem látszik érdemi esély a felhőzet felszakadozására. Napközben javulnak a látási viszonyok, sűrű köd tartósan inkább csak a Dunántúlon néhol, illetve a felhőbe burkolózó hegyvidéki tájakon várható. Gyenge, illetve mérsékelt lesz a légmozgás, sok helyen szinte nem is mozdul majd a levegő. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között várható.

Szombaton általában borult, párás, néhol ködös idő várható, szórványosan alakulhat ki szitálás. Az Észak-Dunántúlon megélénkül a déli, délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között valószínű.

decemberi-időjárás1
Fotó: Nazar Rybak / Getty Images Hungary

Vasárnap többnyire borult, párás, néhol ködös idő várható, csak néhol szakadozhat fel a rétegfelhőzet. Többfelé valószínű szitálás, esetleg gyenge eső. A délkeleti, déli szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között valószínű.

Gyönyörű képek a magyar tanyavilágból - A fiatal fotós a vidéki élet szépségét mutatja be

A hagyomány és a magyar táj iránti szeretet egyszerre jelenik meg Répásy Zsolt képein.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük