Folytatódik a szeptemberi nyár: ilyen meleg lesz a hétvégén
Továbbra is napos, nyár végét idéző időre számíthatunk.

szuret
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken marad a napos idő, csak kevés fátyolfelhő lesz az égen. Csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, másutt jobbára mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Szombaton sok napsütésre lehet számítani gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű, de a délutáni, esti órákban az Alpokaljára esetleg besodródhat egy-egy zápor, zivatar. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul, az északkeleti völgyekben, illetve a homokhátságokon azonban hidegebb is lehet. A csúcshőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Vasárnap általában többórás napsütésre számíthatunk fátyolfelhőkkel, de főleg a nyugati, északnyugati megyékben erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és helyenként előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. A Kisalföldön időnként megélénkül az északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet többnyire 8 és 15 fok között alakul, az északkeleti völgyekben, illetve a homokhátságokon azonban hidegebb is lehet. A maximum 24 és 29 fok között várható.

Fotók: Getty Images

Ha eddig nem szeretted a békákat, most biztos megkedveled őket

Csodálatos pillanatokban kapta lencsevégre a békákat az indonéz művész, nagyon aranyos képeket készít róluk.

Ezt is szeretjük