Vasárnap már 29°C is lehet, de nem lesz felhőtlen a hétvégi időjárás
Záporokra, zivatarokra számítani kell.

felhok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken nappali gomolyfelhő-képződés várható többórás napsütéssel, emellett főleg nyugaton helyenként fátyolfelhők is lehetnek. Egy-egy zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Szombaton a gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Délutántól nyugat felől nagyobb területre húzódhat fátyolfelhőzet. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a változó irányú szél, csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A minimum-hőmérséklet 8 és 15, a maximum 23 és 27 fok között valószínű.

Vasárnap a néhány órás napsütés mellett főleg gomoly- és fátyolfelhőkre számíthatunk, de lehetnek erősebben felhős körzetek is. Szórványosan előfordulhat zápor, zivatar. A Dunántúlon helyenként megélénkül a keleti szél. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Fotók: Getty Images

Erőteljes képek arról, hogyan hat a vihar a természetre

Varázslatos képeket készített a fotós a viharról, ami egyszerre félelmetes és gyönyörű.

Ezt is szeretjük