Erőteljes képek arról, hogyan hat a vihar a természetre: teljesen átalakul a táj

Varázslatos képeket készített a fotós a viharról, ami egyszerre félelmetes és gyönyörű.

Képek viharokról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A vihar egy olyan természeti jelenség, ami nagyon megosztja az embereket. Vannak, akik félnek tőle, és a hátuk közepére sem kívánják a heves esőzéseket, villámokat és mennydörgést, de másokat rendkívül megnyugtat a látványa és a hangja.

Ez utóbbiak táborába tartozik a holland fotós, Ruurd Jelle van der Leij is, aki képeivel nemcsak a holland tájak szépségét szeretné bemutatni, hanem azt is, milyen ereje van a viharoknak, és hogyan hatnak a természetre.

Erőteljes fotók készültek a viharokról

A fotós elmondta, hogy egy-egy vihar Hollandiában sokszor egész más végkimenetelt hoz, mint bárhol máshol. Itt ugyanis az országot lenyűgöző gátak és a zsilipek komplexuma védi a viharoktól és a magas tengerszinttől, amelyek az emberek házát biztonságban tartják, ám nem minden élőlény ennyire szerencsés. Gyakran állatok esnek áldozatául a tavaszi árapályoknak, akiknek alacsonyan fekvő élőhelyeit hirtelen rengeteg esővíz önti el.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

(Képek forrása: ruurdjellevanderleij / Instagram. A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images.)

Ezt is szeretjük