Nem csak a méhek fontosak a Földnek: állatok, amik nélkül felborulna a természet körforgása

Bizonyos állatok nélkül nem létezne az emberiség, kulcsfontosságú szerepük van a Földön.

állatok szerepe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az érzékeny ökoszisztéma minden élőlénye fontos részt tölt be a világ harmóniájának megőrzésében. A bálnáktól kezdve egészen az aprócska méhekig.

Mégis, némely állatok nagyobb figyelmet kapnak annak ellenére, hogy ugyan nélkülözhetetlen mindennapos ténykedésük a természet körforgása és az ökológiai egyensúly fenntartásában, mégis kevesen tudják, milyen más fajok jelenléte tesz szintén jót bolygónknak.

Az állatok szerepe az ökoszisztémában

Az emberiség sem létezne nélkülük, hiszen olyan kulcsfontosságú folyamatok részei, melyek képesek befolyásolni az egész világ alakulását, fejlődését. Minden mozzanat lényeges szerepet játszik abban, hogy ma az emberiség ott tarthat, ahol, hiszen tökéletes körülményeket biztosítottak, és biztosítanak ma is a természet csodálatos lényei.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük