Lassan, de biztosan visszatér az ősz: fokozatos lehűlés kezdődik a héten
A következő napokban még marad a kellemes idő, de a hét második felében már gyakrabban bújik el a nap.

napos-osz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn napos, csapadékmentes időre számíthatunk a nyugati országrészben, illetve a keleti tájakon kevés fátyolfelhővel. A délkeleti szelet a Győr-Baja vonal szélesebb sávjában élénk, néhol erős széllökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 °C és 24 °C között valószínű. Késő estére általában 9 °C és 17 °C közé hűl le a levegő.

Kedden napos idő várható derült vagy gyengén felhős éggel, csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 °C és 24 °C között várható.

Szerdán is napos időre van kilátás derült vagy gyengén felhős éggel, csapadékra nem kell számítani. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 °C és 10 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 °C és 25 °C között várható.

Csütörtökön szintén napos időre számíthatunk, az ég derült vagy gyengén felhős lesz, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 °C és 10 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 °C és 24 °C között várható.

Pénteken nyugaton többnyire kevés lesz a felhő, a Dunától keletre változóan felhős égre számíthatunk, legfeljebb néhol lehet gyenge eső. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 °C és 11 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 °C és 23 °C között alakul.

Ezt is szeretjük