Jó idő lesz a héten: hét ágra süt majd a nap a következő napokban
A héten is sok lesz a napsütés az előrejelzés szerint.

felhok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a köd és a rétegfelhőzet gyors feloszlását követően a sok napsütés mellett az ország déli felén fátyol-, északi felén gomolyfelhők lesznek az égen, csapadék nem várható. Csak kevés helyen élénkülhet meg a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul. Késő estére 12 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden változóan, a déli megyékben erősebben felhős lesz az ég, többórás napsütés inkább az ország északi felén várható. Elsősorban a déli megyékben lehet elszórtan zápor, néhol zivatar, északon kisebb a csapadék valószínűsége. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Szerdán gomolyfelhős, napos idő várható, legfeljebb elvétve lehet futó zápor. Az északi szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Csütörtökön szintén gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Pénteken a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható. Csak helyenként lehet futó zápor. A délire forduló szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Fotók: Getty Images

Lebilincselő fotók a természetből

Idén különböző érdekes állati viselkedésekről is készültek képek. A fődíjas fotós órákon át a sarkvidéki hidegben fagyoskodott szőrmével borított eszközeivel. Előtte három évet töltött azzal, hogy megismerje a képen látható nyulat.

Ezt is szeretjük