Ismét jön a viharos szél: már nem tart sokáig a tavaszias idő
Megint többször lesz erős, néhol viharos a szél a héten.

fuj-a-szel
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a köd délelőtti feloszlását követően kisüt a nap. A szél sokfelé élénk, főként a Dél-Dunántúlon erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +8 fok között várható, hidegebbre az északkeleti tájakon, enyhébb időre a Nyugat-Dunántúlon lehet számítani. A legmagasabb hőmérséklet 10-18 fok között valószínű északkeleten az alacsonyabb értékekkel.

Kedden hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Főként északon elszórtan lehet kisebb eső, zápor. A szél nagy területen megerősödik, az Észak-Dunántúlon néhol viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 2-9, napközben 9-15 fok lesz.

Szerdán délutántól egyre többfelé várható eső, estétől északnyugaton néhol havas eső is lehet. Helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet -3 és +4, a maximumhőmérséklet 8-12 fok között valószínű.

Csütörtökön napos idő lesz. Eleinte főként keleten zápor, a hegyekben hózápor is előfordulhat, majd megszűnik a csapadék. Többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken néhány órára mindenütt kisüt a nap. Elszórtan zápor, északon, északkeleten néhol hózápor előfordulhat. A szél többfelé megélénkül, majd megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban -5 és +2, napközben plusz 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotók: Getty Images

Misztikus erdőkbe kalauzol a fotós

A finn állatvilág varázslatos bája a képeknek olyan hangulatot kölcsönöz, mintha csak egy mesebeli tündérerdőben barangolna az ember. A fotós állítása szerint minden egyes találkozás mágikus, kivéve persze, ha valaki véletlenül egy kósza medvébe botlik.

Ezt is szeretjük