Melegszik az idő a héten, de valami belerondít a képbe - Időjárás-jelentés
Bár emelkedik a hőmérséklet, ezt a héten sok csapadék kíséri.

eso
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn éjszaka nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Többnyire erősen felhős lesz az ég, majd késő délutántól északnyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél nagy területen viharos, a Dunántúlon helyenként erősen viharos lesz, majd estétől a szél északnyugatira, nyugatira fordul, de továbbra is sokfelé viharos marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +7 fok között várható. Fagy csak északkeleten lehet, de reggelre ott is melegszik a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 16 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb.

Kedden éjjel átmenetileg újra megnövekszik a felhőzet, délután felhőátvonulások várhatóak több-kevesebb napsütéssel. Többfelé számíthatunk esőre, záporra. Az északnyugati szelet nagy területen viharos, a délnyugati országrész kivételével helyenként erősen viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű.

Szerdán felhős és napos területek, illetve időszakok egyaránt lesznek. Szórványosan alakulhat ki eső, zápor. A nyugatias szelet többfelé viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Csütörtökön változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Helyenként lehet záporeső. A nyugatias szelet többfelé erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Földöntúli béke honol a téli Velencei-tónál

A Velencei-tó környéke nemcsak nyáron gyönyörű. Az MTI fotósa január végén örökítette meg a békés téli látképet Agárdnál. Nézd meg, milyen nyugodt és kellemes a hangulat a csendes tájon!

Ezt is szeretjük