Hol és mikor havazhat a héten? Van-e rá esély, hogy megmarad a hó?
A következő napokban többször is várható csapadék, ami a hét második felében esővé alakul. Nem valószínű, hogy bárhol tartósan megmarad a hó.

hopehely.png
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn kezdetben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd napközben egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet. Néhol előfordulhat hózápor. Az északi szelet a Nyugat-Dunántúlon és a Zemplén körül élénk, esetleg erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között várható.

Kedden éjjel több helyen köd és rétegfelhőzet képződhet, amelynek egy része tartósan megmaradhat, másutt több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon +5, a tartósan borult részeken 0 fok körül alakul.

Szerdán észak, északkelet felől szakadozott felhőzet érkezik. Északon, északkeleten számíthatunk több felhőre, délen és nyugaton jobbára napos idő valószínű. Elsősorban északkeleten néhol hózápor alakulhat ki. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -9, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +7 fok között valószínű.

Csütörtökön általában kevés felhőre, többórás napsütésre, csapadékmentes időre készülhetünk. Az északnyugati, északi szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken éjszaka kevés helyen köd és rétegfelhőzet képződhet, ezt leszámítva jobbára derült idő várható csapadék nélkül. A délnyugati, déli szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű.

Lenyűgöző élet zajlik a víz alatt

A tengerek és óceánok világáról meglehetősen keveset tudnak a tudósok, például számos olyan faj van még, amely felfedezésre vár. Ezért aztán különösen lenyűgöző élmény olyan képeket nézegetni, melyek a rejtélyes világtengerek víz alatti arcát mutatják.

Ezt is szeretjük