Heti horoszkóp október 21-től október 27-ig: a Bika jó hírt kap, a Vízöntő új dolgot tanul

Lássuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

Heti horoszkóp, 2024. 43. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Túl vagyunk október közepén, robogunk az ősz utolsó hónapja felé. Odakint egyre hűvösebb az idő, hullanak a levelek, korán sötétedik, és mindent átjárnak a jellegzetes őszi illatok.

Ebben a hangulatban telik a hét a csillagjegyek számára, miközben izgalmas újdonságok és remek hírek várnak rájuk .

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Mostanában kissé nehezen viseled, ha valami nem pontosan úgy történik, ahogyan szeretnéd. Pedig erre volt néhány példa a közelmúltban, és nem is tettek boldoggá az események. A hét az önismeret jegyében telhet, mert felismered, hogy nem árt megvizsgálni az ellenállásod okait. Csodálatos, ha időt és energiát szánsz erre, mert olyan tudással gazdagodhatsz, ami hosszú távon is a hasznodra válik.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy váratlan jó hír egészen más megvilágításba helyez egy folyamatban lévő ügyet, amiről már kezdtél lemondani. Ha eddig úgy tűnt, rosszul jössz ki a dologból, most fordulhat a kocka, és a végén te járhatsz jól. Párkapcsolatodban egy kis féltékenység ütheti fel a fejét, amiről hamar kiderül, hogy alaptalan. Összességében jó hatással lehet a viszonyotokra, mert újra fellobbanthatja a lángot.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Meglepetést okozhat egy régi ismerőssel való találkozás, akivel olyan helyen futsz össze, ahol egyikőtök sem számított volna a másikra. Talán még egy kissé kínos is lehet a szituáció, de szerencsére mindketten inkább viccesen fogjátok fel a dolgot, és vidám történet kerekedhet belőle. Párkapcsolatodban mély beszélgetésre keríthettek sort, ahol sikerül tisztázni egy rakás kérdést, ami már régóta aktuális.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Elcsavarhatja a fejed egy titokzatos idegen, akivel talán még nem is találkoztál, csak az online térben tartjátok a kapcsolatot. Érdemes minél előbb személyesen is megismerned, hogy kiderüljön, így is megvan-e a szimpátia - persze a kellő óvatosság mellett. A munkahelyeden most minden remekül alakul, semmi nem esik nehezedre, kedvedre valók a feladatok, emiatt pedig még jobban teljesítesz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Olyan szituációba kerülhetsz a napokban, ami teljesen váratlanul ér, de nem esel kétségbe, és profin kezeled a helyzetet. Ennek köszönhetően az egész pozitív élménnyé válik, és még az önbizalmadra is jó hatással lesz. Magabiztosságod kívülről is látszik, vonzóvá tesz. Most szuper energiák lengenek körül, így, ha ismerkedni szeretnél, ez a hét ideális lehet arra, hogy bevetésre indulj. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Vidám hétnek nézel elébe, sok nevetés és örömteli pillanat van kilátásban mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden. Most valahogy mindenki jókedvűnek tűnik körülötted, és ez rád is átragad, sokszor támad kedved viccelődni. Humoroddal mindenkit leveszel a lábáról, és a párkapcsolatodba is új színt vihet ez a játékos kedélyesség. A könnyed napok alaposan feltöltenek energiával.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ajánlatot kaphatsz egy olyan munkahelyről, ami sok szempontból jobb lenne, mint a jelenlegi, viszont hátrányai is vannak a mostanival szemben. Nehéz lehet a döntés, és talán nem is szeretnéd teljesen egyedül meghozni. Ha van párod, az ő véleménye sokat számít majd abban, hogy végül hogyan határozol. Ha egyedülálló vagy, a családdal és a barátokkal beszélheted át a lehetőségeket, és talán jótanácsot is kapsz.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Segítséget kaphatsz valakitől, akiről nem gondoltad volna, hogy melléd állna, ha szükség lenne rá. Az élmény hatására sok mindent átértékelsz, és új tapasztalatokkal gazdagodsz, amelyek később is hasznodra lesznek. Pénzügyeidre mostanában többet koncentrálhatsz, mint általában. Igyekezz megtalálni az arany középutat, ne költekezz túl, de ne is verd a fogadhoz a garast a szükségesnél jobban, mert nem leszel elégedett.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szükséged lehet egy kis kikapcsolódásra. Most nem vágysz egy hangos szórakozóhelyre vagy zsúfolt moziba, inkább egy kis csendes énidőre teszed le a voksod. Keresd meg az alkalmat, vagy teremts lehetőséget magadnak, és vonulj el, hogy csak magaddal foglalkozhass! Ez a testi-lelki jóllétedet szolgálja, és fontos, hogy építsd is magad, ne csak mindig másoknak adj, különben előbb-utóbb kifogynak a raktáraid.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Különös pletyka jut a füledbe egy olyan személlyel kapcsolatban, akit jól ismersz. Talán elsőre nem tudod, mit tegyél: higgy a szóbeszédnek, vagy járj utána, hogy mi lehet a dolog mögött, és szembesítsd az ismerősöd azzal, mit hallottál róla. Bár a következményeket nem tudod pontosan kiszámítani, mégis az egyenes út a legrövidebb, így akkor járhatsz a legjobban, ha a kommunikációt választod.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szomjazod az új információkat, keresed az alkalmakat arra, hogy felszedj valamit, amit addig nem tudtál. Ennek köszönhetően még új hobbira is lelhetsz a héten, ami valószínűleg valami kreatív tevékenység, esetleg egy sport, amit régóta szerettél volna kipróbálni, de eddig nem volt rá lehetőséged. Kezdettől fogva szuperül megy majd a dolog, annyira ügyes lehetsz benne, mintha mindig is ezt csináltad volna.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Tudomásodra juthat, hogy valaki érdeklődik irántad, és bár előtted még nem mutatta ki az érzelmeit, már több közös ismerősötöknek is tudomására hozta. Ez kettős érzelmeket válthat ki belőled, mert hízelgő a rajongása, de furcsa, hogy te csak most hallasz róla, ráadásul másoktól. Mielőtt megmásíthatatlan ítéletet hozol a fejedben vele kapcsolatban, próbáld kicsit megismerni az illetőt, lehet, hogy egyszerűen nagyon szégyenlős.

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük