Heti horoszkóp október 7-től október 13-ig: a Mérleg kellemesen csalódik, a Rákra váratlan találkozás vár

Ezen a héten sem fogunk unatkozni.

Heti horoszkóp, 2024. 41. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az utóbbi napokban ősziesebbre fordult az időjárás, és ez talán már így is marad. Ilyenkor jólesik beburkolózni egy meleg pokrócba és forró italt szürcsölgetni a teraszon vagy kényelmesen elnyúlni a fűtött szobában.

Talán nem most vágyunk a legnagyobb pörgésre, de ettől a hét még nem lesz eseménytelen: sok csillagjegy számára lesz mit átgondolni, míg a takaró alatt pihen.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Aktivitásod szintje most kicsit csökkenhet a megszokotthoz képest, talán a kedvezőtlen időjárás vagy a lehetőségek hiánya miatt. Emiatt kicsit unottnak érezheted magad, de hamar rátalálsz arra a tevékenységre, amivel a négy fal között is le tudod kötni az energiáid. Szuper új hobbira lelsz, ami valósággal beszippant, és magadról is tanulhatsz közben ezt-azt. Ha keresed a hasonló érdeklődési körűek társaságát, még új ismeretségeket is köthetsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Váratlan ajándékkal lephet meg valaki, akitől nem számítasz rá. Még az is lehet, hogy először hátsó szándékot sejtesz a gesztus mögött, pedig valószínűleg tényleg csak egy kis kedvességről van szó, ami a személyednek szól. Ne puhatolózz túl nyilvánvalóan, mert megbánthatod vele a másikat. Párkapcsolatodban új téma merül fel, melynek kapcsán olyan oldalatokat fedhetitek fel a másik előtt, amit korábban még sosem.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy sikerélmény vár rád a munka vagy tanulás kapcsán, ami jelentősen megnöveli a motivációdat. Ha kapcsolatban élsz, a héten végre sort keríthettek egy kellemes eseményre, talán egy kis kiruccanásra, ami korábban rajtatok kívül álló okok miatt nem jött össze. Ha egyedülálló vagy, olyan ismerkedési élményben lehet részed, amilyet eddig csak a filmekben láttál: járj nyitott szemmel az utcán és a tömegközlekedési eszközökön!

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Minden esély megvan rá, hogy a héten belebotlasz valakibe, aki elcsavarhatja a fejed. Nem kizárt, hogy az illetőt már ismered, de olyan helyen találkoztok, ahol álmodban sem számítottál volna a felbukkanására. Most új érzéseket válthat ki belőled, és még az is benne van a pakliban, hogy annyira megfog, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és magadat is meglepve kezdeményezel. Merészséged az önbizalmadra is jó hatással lesz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagy változás előtt állhatsz, ami a mindennapjaidra is jelentős hatást gyakorol. Igazi mérföldkő ez, ami miatt sok mindent át kell majd szervezned mostanában, és ez leköti minden figyelmedet és idődet. Talán épp egy költözés vagy egy munkahelyváltás van kilátásban, és ettől teljesen felborulhat az évek alatt megszokott napi rutinod. A változás összességében pozitív lesz, érdemes kitartanod, és átadnod magad az újdonság varázsának.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagyon élvezed a munkád: talán jobban, mint eddig bármikor. Sorra olyan kihívásokkal találkozol, amelyek kedvedre valók, motiválnak, és kiválóan teljesíted őket. Ez hatalmas löketet ad, melynek köszönhetően csak még eredményesebben végzed a feladataidat, és létrejön egy valóságos sikerszéria. Ez az általános közérzetedre és a magánéletedre is kihat, most öröm a közeledben lenni, mert árad belőled a pozitív energia.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Elképzelhető, hogy túlságosan hamar ítéltél meg valakit néhány hiányos benyomás alapján. Ebben az illetőben a héten kellemesen csalódhatsz, amikor alkalmad adódik jobban megismerni. Rájöhetsz, hogy teljesen hamis volt a kép, amit a fejedben kialakítottál róla, és egyáltalán nem olyan, mint amilyennek korábban gondoltad. Még az sem kizárt, hogy barátság alakul köztetek, ami a jövőben szorossá is válhat.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Ha friss a párkapcsolatod, és az ismerőseid most kezdenek tudomást szerezni róla, várhat rád néhány furcsa beszélgetés. Előfordulhat, hogy kellemetlennek és tolakodónak érzed az érdeklődést, legszívesebben hallgatásba burkolóznál a záporozó kérdések hatására - semmi akadálya, hogy így tegyél. Ha viszont még csak randizgatsz valakivel, maradj titokzatos az ismerősök előtt, a nagy nyilvánosság elronthatja a bimbózó románcot.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Olyan tevékenységbe kezdhetsz, ami hobbinak indul, majd lassan rájössz, hogy ebből akár még bevételi forrás is lehetne. Egy kis mellékes valóban mindig jól jön, de vigyázz, hogy ne váljon kizárólag pénzkereseti lehetőséggé az, amiben most örömödet leled, és főleg a saját boldogságodra csinálod. Ha az anyagiakat tartod a fókuszban, és nem a kedved szerint cselekszel, gyorsan kötelezővé válik a dolog, és ezzel együtt elveszti a varázsát is. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kissé összekuszálódhatnak a dolgok a munkahelyeden, amitől stresszesebb vagy a megszokottnál. Ha úgy érzed, hazaérve sem oldódik a feszültség, és pörög az agyad, érdemes valamilyen konkrét lazító technikát keresned. Vedd körül magad olyan emberekkel, akiket nem a munka kapcsán ismertél meg, és beszélgess velük valami teljesen másról! A szeretteid nagyon szívesen segítenek majd elterelni a figyelmed.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Őszi hangulatban vagy, és jólesik a környezetedet is eszerint alakítani. A hét az otthonszépítés jegyében telhet, és lehet, hogy nem állsz meg az egyszerű díszítésnél. Belekezdhetsz valami nagyobb projektbe is, amelynek megvalósítására már régóta vágytál. Arra azért számíts, hogy talán szükséged lesz egy kis segítségre, így csak akkor vágj bele visszavonhatatlanul, ha ez rendelkezésedre áll. Ám ha a végére érsz, elégedett leszel.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz, amit másokkal is megosztasz. A környezeted próbál befolyásolni, és egy bizonyos irányba terelni, de a te megérzéseid mást mondanak. Ha szeretnéd, hallgasd meg a többiek véleményét, és fontold is meg, amit arra érdemesnek találsz, de a legjobb, ha a saját ügyedben az ösztöneidre hallgatsz. Még ha ez azzal is jár, hogy egy ideig árral szemben kell úsznod - a végeredmény majd kárpótol ezért.

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük