Heti horoszkóp szeptember 30-tól október 6-ig: az Oroszlán új utakra lép, a Halak fejét elcsavarják

Érkezik az október, és vele együtt egy sor újdonság.

Heti horoszkóp, 2024. 40. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már búcsúzik is a szeptember, és a héten beköszönt az október. Mindent átjár az őszi hangulat, és talán a legtöbben lélekben kezdenek felkészülni a hidegebb időszakra, de ez nem azt jelenti, hogy nem történik semmi izgalmas.

Az ősz második hónapja sok csillagjegy számára újdonságot hoz, egyesek a karrierjükben, mások a szerelmi életükben számíthatnak változásokra.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad, és ez az életed minden területére hatással van. A munkahelyeden brillírozol, ráadásul minden komolyabb erőfeszítés nélkül érhetsz el kiváló eredményeket. Emiatt még dicséretre is számíthatsz. A magánéletedben is jól alakulnak a dolgok, a párkapcsolatodban szuper időszak kezdődik. Ha egyedülálló vagy, most sikeresen megfogalmazhatod magadnak, pontosan mire is vágysz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kedvezően alakulnak a dolgaid a munkahelyeden: valami olyan változás kerül kilátásba, ami sokat javít a mindennapjaidon, és segít, hogy egyensúlyba hozd a karriert a magánélettel. Ez bearanyozza az egész hetedet, és jó hangulatodat a környezetedre is átragasztod. Mivel most nincs stressz, teljes figyelemmel tudsz a hobbidra is koncentrálni, ennek köszönhetően végre tökéletesen feltöltődhetsz.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten sort keríthetsz egy olyan teendőre, amit egy ideje már halogatsz. Ez a dolog valószínűleg nem számodra fontos, hanem egy szeretted kért meg rá. Amint megteszed, amit kell, megkönnyebbülsz, és örülni fogsz, hogy segíthettél neki. A munkahelyeden most nyugalom van, így semmi sem vonja el a figyelmedet, és itt is a végére járhatsz egy sor feladatnak, amik régóta várták, hogy elvégezd őket.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az elmúlt időszakban nem volt igazán a helyén az önbizalmad. Ez a héten megváltozhat, valami olyan sikerélmény ér, ami újra magabiztossá tesz. A következő napok a humor és a jókedv jegyében telnek, az uralkodó hangulatod a könnyedség és a vidámság lesz. Most igazán jó társaság vagy: használd ezt ki, menj emberek közé, amikor csak teheted, találkozz a szeretteiddel!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Váratlan fordulat érkezhet az életedbe, melynek köszönhetően olyan utakra léphetsz, amelyekről sosem gondoltad volna, hogy járhatók számodra. Pedig így van, és valószínűleg pont ez kell hozzá, hogy egy kicsit kiszakadj a szürke hétköznapokból, és a monotonitásból, ami egy ideje már kezdett nyomasztani. Figyelj a belső hangodra, most nagyon sok új dolgot tanulhatsz magadról, és ez a későbbiekre is hatással lesz.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Régi barátság kerül előtérbe a héten, nagy beszélgetésben lehet részetek, ahol kiöntitek egymásnak a szíveteket. Ez mindkettőtök lelkére jó hatással lesz, és a kapcsolatotokat is újra szorosabbra fűzi. Talán már nem is értitek, miért távolodtatok el egymástól kissé az utóbbi időben. Párkapcsolatodra is előnyösen hat, hogy ki tudsz beszélni magadból minden olyasmit, ami nyomaszt, de a társaddal nem tudtad elég hatékonyan megosztani.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Olyan szituáció adódhat, amiben kiderül, hogy a családod igazán összetartó, és teljes mellszélességgel támogatnak téged. Ez megmelengeti a szíved, és sok dolgot új megvilágításba helyez. A munkahelyeden bizalmas kapcsolatba kerülhetsz egy kollégával, de mindig alaposan gondold át, mit mondasz, mert még az ártatlan szándék ellenére is illetéktelen fülekbe juthat a véleményed, amit nem szeretnél.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Ha valamiért nem érzed jól magad a bőrödben, érdemes alaposan átgondolnod, hogy mi zavar igazán. Ez az időszak kiváló az önfejlesztésre és a befelé figyelésre, most sikeresen végezhetsz önismereti munkát. Merülj el a témában, gondolkozz, beszélgess, olvasgass sokat, és olyan összefüggéseket fedezhetsz fel, amelyek könnyítenek a lelkeden. Ne félj megosztani az érzéseidet a szeretteiddel, megértő fülekre találhatsz.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kellemes élményben lehet részed a munkahelyeden: megnyugodhatsz egy olyan szituációval kapcsolatban, ami miatt bizonytalan voltál, és sokat aggódtál. Kiderülhet, hogy az egész egy félreértésből adódott, és egyáltalán nem volt olyan rossz a helyzet, mint amitől tartottál. Magánéletedben most sok boldog pillanat vár, párkapcsolatodban remek időszakot éltek át, és a családi életedben is idilliek a körülmények.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kiderülhet valami egy számodra antipatikus személyről, amitől egészen másként látod őt, mint eddig. Rájöhetsz, hogy teljesen félreismerted, és egészen más, mint amilyennek gondoltad. Még az sem kizárt, hogy baráti kapcsolatot alakíthatsz ki vele, amiből hosszú távon mindketten csak profitálhattok. Magánéletedben most minden rendben, élvezd ki a nyugalmat és a sok kellemes pillanatot a szeretteid körében!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új élmények vannak kilátásban, még az sem kizárt, hogy egy spontán utazás vár rád, ami remekül sikerülhet. Sok hasznos tapasztalattal és csodás emlékkel gazdagodhatsz, ha nyitott vagy, és hagyod magad sodorni az árral. Ha kapcsolatban élsz, párod maximálisan partner lesz az izgalmakban, ami összekovácsol titeket. Ám ha egyedülálló vagy, lehet, hogy épp az utazás hoz össze valakivel, aki fontos lesz az életedben.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten találkozhatsz valakivel, akit egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből. Az illető nagy hatással van rád, és olyan erős vonzalmat kelt benned, amit nem tudsz figyelmen kívül hagyni. Érdemes kivárnod az újabb találkozást, ahol kiderítheted, hogy az érzés kölcsönös-e. Ha kapcsolatban élsz, a párod lesz az, aki számodra eddig ismeretlen oldalát mutatja meg, és ettől újra erőteljesen fellángol benned a szenvedély irányába.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük