Heti horoszkóp július 31-től augusztus 6-ig: a Bak ajándékot kap, az Ikrek randizni megy

Javában zajlik a nyár minden csillagjegynek!

Heti horoszkóp 2023. 31. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztusra fordulva a jegyek szerencsés napok elé néznek. Az akadályokat könnyedén veszi majd mindenki, és eljöhet végre a pihenés ideje.

Élményekben lesz gazdag a hét, és a teendőknek is a végére érhetünk. Lássuk, mit tartogat augusztus első hete a csillagjegyek számára!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Elsősorban magánélettel kapcsolatos jó hírek juthatnak el hozzád. Játékos és gyermeki felhőtlenség jellemez majd téged ezen a héten, ami párkapcsolatban élőknek és szingliknek is jól jön majd. Egy bevételi lehetőséged megszakadhat, azonban hamar újra tehetsz szert. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Párkapcsolatokban most a kommunikáción lesz a hangsúly. Jobb, ha te teszed meg ehhez az első lépést. Ezen a héten magabiztos lehetsz, a döntéshelyzetekben jól reagálsz majd. Munkában szervezetten dolgozhatsz, ezért időt spórolhatsz meg. A hétvége legyen a pihenésé! Ha szingli vagy, szervezz barátnős találkozót. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Korábbi munkáid gyümölcse most beérik, ez pedig egy hatalmas terhet vesz le a válladról. Egy családtagod furcsa kéréssel állíthat be, jobb ha átgondoltam cselekszel, mielőtt visszautasítanád. Párkapcsolatokban legyetek kreatívak, és menjetek el valamerre. Szingliként most végre jól érezheted magad a bőrödben. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ez a hét remek alkalom arra, hogy pénzügyeidet átgondold, és a jövőre nézve tervezz. Ha nagyobb kiadást tervezel, most ne sajnáld magad elől! Párkapcsolatokban döntéshelyzet elé kerültök, ne feledjétek, a fő a kompromisszumkészség. Ha szingli vagy, most többen is megkörnyékezhetnek. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A szülinapod környékén különösen feldobott hangulatban leszel. Karrierben most megkaphatod a megérdemelt elismerést. Párkapcsolatodban hajlamos lehetsz a nosztalgiázásra. Vond be a partnered, és nézzetek közösen régi fotókat! A szinglik most fürdőzhetnek mások figyelmében. Óvatosan azzal, hogy kinek nyílsz meg! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Bizarr pletykához juthatsz a hét elején, jobb ha utánakérdezel a forrásnál is, mielőtt ítélkeznél. Ha kritikát fogalmaznál meg a pároddal szemben, most különösen finoman tedd. A munkahelyeden új barátra tehetsz szert. Szingliként most egy olyan emberre vethetsz szemet, aki eddig csak távoli ismerős volt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A hét elején alacsonyan lehet az energiaszinted, de a második felében egy váratlan esemény villanyozhat fel. Párkapcsolatodban közös nyaralást tervezhettek, ha pedig szingli vagy, eljátszol az egyedül utazás gondolatával. Anyagiak terén pozitív változás jöhet fizetésemelés vagy váratlan nyeremény formájában. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munka terén a héten bővelkedhetsz jó ötletekben, ezért kiemelten fontos, hogy okosan oszd be az idődet, ha nem akarsz túlórázni. Párkapcsolatodban szintet léphettek az intimitás terén. Szingliként új emberrel kerültök közelebbi viszonyba. Kérdezd meg magadtól, mit is akarsz tőle pontosan. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerőssel futhatsz össze, ami felkavaróan hathat. Ne hagyd, hogy ez rányomja a bélyeget a hétre. Munkában a főnököddel tisztázhattok egy félreértést. Házasságban, együttélésben sok közös nevetésben lesz részetek. Szingliként reménytelen szerelembe bonyolódhatsz. Jobb, ha időben kiszállsz! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Meglepetésekkel teli lesz ez a hét, azonban ha rugalmas vagy, ez csak pozitívumokkal jár majd. Anyagiak terén stabil lesz ez a hét, és félretenni is lesz lehetőséged. A családban konfliktus adódhat két ember között, és most jobb, ha nem szólsz bele. Párkapcsolatban ajándékokat kaphatsz, szingliként pedig könnyedén játszadozol majd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy hirtelen történés miatt a héten a barátokat a család és párkapcsolat elé helyezheted. Szerencsére most mindenki megértő lesz veled. Munkában pluszfeladatokat kaphatsz, nyugodtan mondj nemet, ha nem fér bele. Partnereddel egy nagyobb közös kiadást terveztek. A pénzügyekről is beszéljetek őszintén! A szinglik most egy igazán megbízható embert ismerhetnek meg. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Érzelmekkel telített lesz ez a hét! A kihívásokat most könnyedén veszed majd, mivel sikerül a realitás talaján maradnod. Munkahelyeden új lehetőségek nyílnak meg, rajtad múlik, hogy a biztonságot választod, vagy kockáztatsz. Párkapcsolatodban ideje kicsit szabadabban elengedni a másikat. Szingliként szerelmi háromszögbe kerülhetsz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük